Samet383738 isimli üyenin son içerikleri

1. S

İnternet Önerisi Türk Telekom Alt Yapısı

Yeni eve taşındık ve binamızda 1000mbps turkcell ve türk telekom fiber alt yapısı mevcut şuanda turkcell 1000mbps için başvuruda bulundum 10 gündür kuruluma gelecekler saçma sapan bekletiyorlar randevuyu verip verip iptal ediyorlar türkcelli iptal edip türk telekom alt yapısında başka firmaya...
  2. S

🔥İndirim Axess İlk başvuru 3500 TL üzeri 1000 TL chippara Totalde 10000 TL chippara

zaten hesabı olanlar için otomatik ödeme veya kredi kartı çıkartımında da kazanıyor muyuz chip parayı
  3. S

❌İndirim Bitti! Philips Beard Trimmer 3000 Serisi ( 1.715 TL )

Her berberin kullandığı model
  4. S

PULL&BEAR VE BERSHKA YILBAŞI İNDİRİMLERİ! 1 OCAK 19:00

Zara uygulamasında da ürünler indirimde fena değil ürünleri bakmak isteyen göz atabilir
  5. S

PULL&BEAR VE BERSHKA YILBAŞI İNDİRİMLERİ! 1 OCAK 19:00

Bu nasıl bir taktikmiş vay arkadaş bizim milletin kafa çalışıyor. Peki iade edilen ürün hemen mağazada satışa sunulduğunu nerden biliyorlar 😂
  6. S

🔥İndirim Süvari Erkek Siyah Chelsea Bot - 1499TL

Beden tablosunu göremedim
  7. S

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

O zaman telefona mı vpn indirmem gerekiyor hocam? Operanın vpn kullanıyordum
  8. S

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Gmail açamıyorum doğrulama istiyor sonrasında da bu telefonda çok fazla e posta var diyip başka telefon onayı istiyor yardım edebilecek var mı
  9. S

🔥İndirim ASUS VİVOBOOK 15 22.000 tl

Fiyatı iyimiydi. Günlük kullanıma arada lol oynamaya laptop arıyorum. Düşerse alayım
  10. S

🔥İndirim 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 430TL

Neyinden memnun olmadınız çorapların hocam. Atleti kullanmadım yeni sipariş verdim hocam gelince ilk defa deneyeceğim.
  11. S

Bambu çoraplarıda fiyatlarına göre güzel bakmanızı tavsiye ederim
  12. S

1 seneden fazla giymemek lazım zaten bunları genel olarak sağlam rahat oluyor biraz bol almakta fayda var. 172 78 kilo L alıyorum
  13. S

Qcy HT10 Ailbuds Pro 599tl

Bende ht05 modeli var biraz eskidi bu ht05 modelinden daha mı iyidir(slikonsuzmuş slikonlu arıyorum)
Geri