samet458 isimli üyenin son içerikleri

1. S

OYUNLARDA GÖRÜNTÜ YIRTILMASI/BOZULMASI SORUNU

amd ekran kartımı söküp başka bir nvidia ekran kartı taktım sorun hala devam ediyor
  2. S

radeon boost kapalıymış
  3. S

evet amd radeon rx 6700. forza horizon 5 oyununda denedim. herhangi bir bozulma vs yok. ama cs de böyle oluyor
  4. S

oyundan dolayı olduğunu düşünmüyorum. başka bilgisayarda bu sorun çıkmadı
  5. S

Cs 2 ye girdim karakterin ellerinde yırtılma gibi şeyler oluyor. Bu neden oluyor anlamadım. Ekran kartı driverı güncel. Bu konu hakkında fikri olan veya sorunun ne olduğunu bilen varmı.
  6. S

Ekran Kartı ve İşlemci Sıcaklık sorunu

evet stok.
  7. S

evt ekran kartının fanları 50 dereceyi geçince çalışıyor
  8. S

sıfır fan özelliği nedir. sadece 3 fan var ön tarafta 2 arkada egzoz fanı.
  9. S

soğutucu yok. sadece fan
  10. S

ekran kartı ve işlemci boşta 50 derecede çalışıyor. yaz aylarından dolayı 5-10 derece arttı. işlemci ve ekran kartı last of us part 2 de 80 derecelere geldi. valorant da 70 derecelerde çalışıyor. kasada egzoz fanı harici 2 tane fan var yukarı taraftaki kablolardan dolayı fan takılmıyor. kasa 3...
  11. S

.

.....z
  12. S

Mouse tekerlek tuşuyla kaydırma yapınca takılıyor.

garantiye nasıl veriyoruz. bende hepsiburada dan aldım. az bi süresi kaldı garantinin
  13. S

Mouse tekerlek tuşuyla kaydırma yapınca takılıyor.

Asus TUF GAMING M3 Aura SYNC RGB 7000DPI Oyuncu Mouse. mouseun tekerlek tuşu takılıyor. bir sayfayı aşağı doğru kaydırırken 3 aşağı kaydırma yaptığımda 1 kez yukarı kaydırma yapıyor mouse. tekerlekmi bozuldu yoksa içeride toz fln takılmamı yapıyor bilmiyorum
  14. S

gigabyte b450m s2h secure boot açma

foramt atmak için lazımdı bu ayar. fılaşı takıp bıos ayarlarına girdim. ordan windows açılmadan önce flash bellek açılsın dedım oyle cozebildim
  15. S

Monitörden ses gelmiyor.

öıkış cıhazı yerinde hoparlör yok. kulaklık var monitör var realtek dijital output var. monitörün uzamsal sesi devre dışı bırakınca monitördeki ses göstergeside gidiyor
Geri