Bu victus değil kanka ama omenler güzel oluyor fiyatta iyi bundan alacağım gibi 240hz ekran ve soğutması iyi kasa kalitesi victus a göre de iyi 32 GB ram de takılı gayet güzel amd olduğu için limit de koyarsın ferah ferah oyun oynarsın
Öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum 11.sınıf meslek lisesi öğrencisiyim yani gencim yazılım geliştirme okuyorum ve bilgisayar almam gerektiğini farkettim kasa almak istiyordum ancak evimde yer yok onun için laptop almayı düşünüyorum bütçem 50-70 bin arası tam 50 binde tam 70 de değil orta...
Öncelikle herkese merhabalar 11.sınıf yazılım geliştirme öğrencisiyim yazılım derslerimde ve oyunlarda bana eşlik edecek kaliteli bir laptop arıyorum masa üstüne yerim yok o yüzden bakıyorum...
Öncelikle ilk acer gpu sıcaklığından elenmişti ilk
Omen de HP olduğu için kasa kalitesinden şüpheliyim victus da kasa kalitesi olarak iyi değil sondaki dikkatimi çekti gibi ama 32 GB RAM versiyonunu bulabilirsem almayı düşünebilirim
Öncelikle herkese merhaba iyi akşamlar 11.sınıf yazılım geliştirme bölümünde okuyorum artık laptop almam gerektiğini farkettim kasa alabilirsin kısmını yerden dolayı iptal etmek zorunda kaldım beni okul ve oyun dahil her anlamda götürecek kasa kalitesi soğutma sistemi olsun teknoloji olarak...
Merhaba iyi akşamlar öncelikle iyi akşamlar bir sorum olacak 11.sınıf yazılım geliştirme öğrencisiyim oyunda oynayacağım bir laptop arıyorum kasa kalitesi soğukluk ve sorunsuzluk konusunda iyi bir laptop arıyorum laptop araştırırken asus g16 modeline baktım ve araştırma yaparken buraya denk...