samet77_61 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Laptop için harici klavye (oyun ofis )

Bu arada hocam hyprex baya güzelmiş şimdi inceledimde eski klavyeme benzir (Asus rog strix flare 1) 1724404338 Teşekkürler hocam yardımınız için.
  2. S

Yeterki sessizlik olsun hocam üniversitede anfide herkesin klavye sesinden bana bakmasindan daha iyidir teşekkür ederim. Tkl mini gibi klavyeler olur işim gereği çok agır photoshop after efect mühendislik programları vs kullanıyorum. Makrolu modelleri varmıdır hocam. Corshair in sanki bı tane vardı.
  3. S

Onerebilecegin birkaç klavye varmıdır ( 2. El olabilir) 1724403771 2. El olabilir aslında dahaa iyi bir şey almak icin
  4. S

Selamlar öncelikle merhaba oyun ofis karışık klavye lazım oyun klavyesi olsa bile sessiz olması çok önemli kütüphanede vs kullanılacak bütçe 2000-3000 tl
  5. S

R5 7**** 4050 140w 64gb ddr5 2 TB ssd öneri

Öner ozaman reis
  6. S

Hocam çoğunlukla oyun oynayacam fakat mesleğim gereği çok fazla hayavani derecede resim photoshop vs. Yapmam gerek 1724369697 Hocam müsait isen PC onerebilirmisin maksimum bütçe 45 47 ( ekran kartı w değeri maksimum derecede olursa güzel olur) ( çok fazla tender vs alacağım için tam önemli)
  7. S

Merhaba arkadaşlar üniversite için bir laptop almayı düşünüyorum Bulduğum laptop Bu yardımcı olurmusunuz
  8. S

Yardım Görseldeki hangi tripodu almalıyım

Dostum paran varsa egerki kalitelisini almanı tercih ederim özellikle orta segmentli pdx tripod egerki selfie çubugu istiyorsum diyorsan bunlardan birisini alabilirsin hatta 10 TL likler bile işini görür hr illahaki selfie şeklinde olsun diyorsan monopod bakabilirsin
  9. S

Snap tap özellikli klavye

Hocam tekrardan merhaba kusura bakmayın müsait değildim cevap veremedim. Öncelikle bu direk 3. Parti uygulama olarak geçiyor garanti bir şekilde ban yedirtir.( Sizin kişi hile olmasa bile) Bazı hile sistemleri raspery pi gibi sistemlere kurulup kendisini klavye mouse olarak tanıtıyor sisteme...
  10. S

Teşekkürlerde hocam ban riski çok fazla
  11. S

Değerli forum üyeleri öncelikle merhaba yeni sistem dizecegim için bir klavye bakıyorum ve aradığım en temel özellik Snap tap ozelliği olcak halı hazırda razer da zaten var biliyorum razer harici onerileriniz varsa ( türkiyeden) belirtirseniz sevinirim iyi forumlar
Geri