samet_0 isimli üyenin son içerikleri

1. S

RAW Formatındaki Flash Diski Kurtarma

RAW formatındaki usb belleğimi içindeki verileri silinmeden nasıl kurtarabilirim acil yardım edebilirmisiniz
  2. S

Bios UEFİ Mi LEGACY Mi

3. S

Bios UEFİ Mi LEGACY Mi

Tamam sonra ne yapmalıyım
  4. S

Bios UEFİ Mi LEGACY Mi

Nasıl çıkıcam
  5. S

Bios UEFİ Mi LEGACY Mi

1591015889 İşaretli deil 1591015927
  6. S

Bios UEFİ Mi LEGACY Mi

Masaüstü bilgisayarım var format atıcam bios modumun uefi mi kegacy mi nasıl öğrenebilrim
  7. S

Kopyala Yapıştır Anlama

Worlde yazı kopyala yapıştır yapıldığı nasıl anlaşılır. (Ödevi için sordum)
  8. S

PC'yi TV'ye Kablosuz Bağlama

Laptop bilgisayarım var ve laptoptaki görüntüyü phlips smart tv'ye kablosuz görüntü aktarmak istiyorum nasıl yapabilirim (Laptop Windows 7!!!)
  9. S

MSVCP140.DLL Hatası

nasıl indireceğimi bilmiyorum
  10. S

MSVCP140.DLL Hatası

Pubg Lite indirdim ve indirdikten sonra oyunu açmaya çalışırken msvcp140.dll hatası alıyorum bunu nasıl çözebilirim
  11. S

Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı

Aygıt yöneticisinden ekran kartıma baktığımda intel hd 3000 ve Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı vardı. Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısının üzerinde ünlem işareti var onu nasıl çözebilirin
  12. S

Karantinada oynanacak güzel pc oyunları

Outlast 1 Outlast: Whistleblower Outlast 2
  13. S

Steam Hesabım Çalındı

Aynı hatayı bende yapmıştım steam arkadaşlardan mesaj gelmişti bir sitenin linkini atmıştı csgo kasa açma sitesiydi steam hesabımla giriş yaptığımda geri steam hesabıma giriş yapamadım halbuki steam guard vardı nasıl çalındı anlamadım steam deteğe mail attım 1-2 gün içerisinde geridönüş yaptılar...
  14. S

windows 10 dan windows 7 ye nasıl geçiş yapabilirim ?

Windows 7 iso dosyasını bir usb belleğe yazdırıp temiz kurulum yaparak windows 7 ye geçiş yapabilirsin
  15. S

Discord Siyah Ekran

işe yaramadı
Geri