Samet_33 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Samsung dan iphone geçsem pişman olur muyum

Kumlu ekran sorunu s24 u ların ışın kırma filtresindem dolayı olduğunu öğrendim bu sorun yalnızca ilk parti cihazlarda var ve daha çok koyu renklerde düşük ekran parlaklığında belli oluyor ama benim cihazımda parlaklık yarının altında belli olmaya başlıyor kamera geçişlerinde takılma isr mesela...
  2. S

Aynen hocam benim şikayetimde herhangi uygulama vesiare açık değilken ısınması şuan yalnızca chrome ve Twitter açık ancak cihazım inceden bir ısınması var
  3. S

Doğru söylüyorsunuz hocam ama iki üç farklı yerde de görünce emin olamadım
  4. S

Ya hocam şuan da yd ios cihaza geçicem ama son 4 ay kapalı olucak bunu biliyorum ama aklıma bir şey takıldı bu videodaki türk telekom sim kartlarında açılma meselesi hala varmı
  5. S

Bencede hocam benim için en doğrusu ios a geçmek diye düşünüyorum artık
  6. S

Çok sağolun hocam teşekkür ederim
  7. S

Hocam valla yorumların için çok teşekkür ederim kafamda şuan ger şey yerleşti büyük ihtimalle ios alıcam (seni biraz kızdırabilir :D) çok teşekkür ederim gecenin bu vakti yardımın için
  8. S

Ya cihazım kore pazarı ürünü olduğundan dolayı telefoncum bu sorunalrı yaşadığımı söyledi bende biraz farklılık olsun diye ios geçmeyi düşünüyordum ama baya bi arada kalıyorum kamera testlerinde kimi yerde çok fark varken kimi yerde fark neredeyse sıfır işte kafamı karıştıran kısımda bu iphone...
  9. S

Daha çok kamera açısından şüpheciyim birde bir kaç yerde okudum android den ios a geçenler sanki ios sizi hapsediyor gibi anlatmışlar
  10. S

Şuanda yd olarak s24 u kullanıyorum ancak cihazımdan mıdır bilmiyorum ama telefın gereksiz fazla ısınma ,video kamera geçişlerinde takılmalar gece video larında aşırı grenlenme ve kumlu ekran sorunu var bu yüzde gene yd olcak şekilde telefonumu değiştirmek istiyorum şuan ios tarafında 16 pro max...
  11. S

İphone 16 pro max mi s25 ultra mı

Sizce yurt dışı ip16 prom mantıklı mı
  12. S

Bencede hocam iphone 16 pro max zoom geçişleri ve video performansı s24 ultraya göre çok daha fazla hoşuma gidiyor ve büyük ihtimalle iphıne 16 pro max alıcam alışmakta biraz zorlanabilirim gibi geliyor ama
  13. S

Arkadaşlar iyi günler şuanda son 9 aydor kullanmış olduğum s24 ultra yd (kore) cihazım var s24 ultrada batarya ve grenli ekran sorunu yaşıyorum bataryası normal bir şekilde gün içinde çok fazla kullanmama rağmen normalden aşırı hızlı bitiyor ve kamera internet paylaşımı gibi durumlarda aşırı...
  14. S

Asrock anakartımın bios sekmesine giriş yapamıyorum

denedim klavye ve mouse geliyor ve gene vga ve boot ledlerini yakıp bırakıyor 1703318931 logo göremeden bilgisayar windowsu boot ediyor
  15. S

Asrock anakartımın bios sekmesine giriş yapamıyorum

elimde asrock markasını a620m pro rs wifi anakartı var ve ben bu anakartın bios sekmesine girmek istiyorum internetten baktığım kadarıyla f2 - f12 ve f8 tuşları ile biosa girbileceğimi söylüorlar ama her bu tuşşları denediğimde anakartın üzerindeki vga ve boot ledlerini yakıp bekliyor yeniden...
Geri