Samet_Karabacak isimli üyenin son içerikleri

1. Samet_Karabacak

🔥İndirim Razer Blackshark V2 PRO 2349 TL

Hocam bence kablosuz kulaklığın kabloluya göre tek avantajı bilgisayardan kalkıp mutfakta yemek hazırlarken de müzik dinleyebilmek ve arkadaşlarla sohbete devam edebilmek gibi geliyor. Ha tabii bu diğer tüm avantajlarını hiçe sayar mı sanmam ama yani fiyatlandırma konusunda Türkiye'de olup...
  2. Samet_Karabacak

🔥İndirim Razer Blackshark V2 PRO 2349 TL

Hocam steelseries Arctis 5 daha performanslı ve akakçe de 2100 lira civarında bulunabiliyor. Linki buraya bıraktım. İncelersin istersen. https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-steelseries-arctis-5-2019-edition-rgb-siyah-7-1-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,448637114.html
  3. Samet_Karabacak

Tamamen kabloların hepsi arkaya gizli sistem. (24 pin güç kablosu bile!)

Valla hocam kasa çok ferah ve güzel görünüyor. Dedim hem Abdullah abim içerik çıkarsın. Hem de forumda belki kablo sevmeyen üyeler vardır ilgilerini çeker dedim. 😊
  4. Samet_Karabacak

7300 TL Kasa Önerisi

Abi zamanında gaming sistem topladığımız paraya boş kasa almak sadece beni üzmüyor dimi 🥲
  5. Samet_Karabacak

Tamamen kabloların hepsi arkaya gizli sistem. (24 pin güç kablosu bile!)

Abi internette dolanırken bir sistemle karşılaştım. Gigabyte Aorus bir sistem üretmiş ve sistemde ekran kartı güç beslemesi ekran kartının üstünde değil altında. 24 pin güç girişi anakartın arkasında. Cpu fan girişleri olsun, kasa sata girişleri olsun, kasanın Power butonlarının soketleri bile...
Geri