Zorlayabilirsem aklımda bu model de var.
https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-r9t3d-5070ti-c2-amd-ryzen-9-9955hx3d-64gb-ram-2tb-ssd-rtx5070ti-16-qhd-ips-300hz-freedos-gaming-laptop-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00008OZ4QS
Keşke alabilsem ama maalesef ki bütçem el vermiyor. Masaüstü olması işime gelirdi tabii ama üniversitede olduğum için laptop benim için daha verimli olur. 5070 tahmini olarak söylediğim bir model aslında yapacağım işin büyüklüğüne göre verimlilik açısından daha aşağısı pak beklentilerimi...
75'e kadar çıkabilirim ama biraz zorlar beni. Daha uygun 60-70 arası olursa güzel olurdu açıkçası. Tahminlerime göre 5070 ve üstü ekran kartı ve 32 gb ram yeterli gibi, işlemci konusundaysa net emin olamıyorum.
Merhabalar Yapay Zekâ & Veri Odaklı Projeler İçin Laptop önerisi gerekiyor. Şuan üzerine çalıştığım bir proje var; bir yapay zeka modülü kullanarak uygulama geliştirme sürecindeyim. Sürekli olarak veri giriş çıkışı olan bir proje olacak ve nasıl bir laptop kullanmam gerektiğini bilemiyorum...
Cl değerleri aynı değil sistem çalıştırır mı ki?
1658042480
Teşekkürler bunlara göre bakıyorum zaten ama bulmak zor her şey tamam cl değeri uyuşmuyor çoğu zaman.