SametBaskurt isimli üyenin son içerikleri

1. S

X870 Anakart m2 sorunu

Hocam aynı anakarttan almıştım sistem sürekli donuyodu res atmadan düzelmiyodu.Cpu sıcaklığı boştayken bianda 80-85 lere çıkıyodu , anakartı iade ettim x870e carbon aldım bidaha sorun yaşamadım.Bu modelin genelinde sorun var galiba .
  2. S

Çözüldü✓ PC Kurulumu Sonrası Açılmıyor

anakartın en alt sağ tarafında girişleri var power led+ en sol , yanına power led - onun yanına da power sw yi tak
  3. S

bu kabloları anakarta takman lazım 1741350440 evet bu kabloları takman lazım
  4. S

Önce ön panel kablolarını kontrol et bence
  5. S

❌İndirim Bitti! SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE 29.970 tl

Tasarımı gerçekten çok iyi , arada bırakıyor insanı
  6. S

❌İndirim Bitti! SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE 29.970 tl

9070 xt pulse ve nitro arasında 6 k fark var , sizde aradaki farka değermi ?
  7. S

Çözüldü✓ Oyunlarda Alt + Tab Sonrası Donma

Anakartı değiştirdim sorun çözüldü .
  8. S

3 Farklı Marka X870E Anakart Arasında Kaldım Yardım

Sürekli donmalar oluyordu , sıvı soğutma bianda devre dışı kalıyordu , cpu sıcaklığı anlık çok yükseliyordu , iade edip carbon aldım , şuan için memnunum hiçbir sorun yok.
  9. S

Çözüldü✓ Hepsiburada anakart iade

Aynen öyle , başka firmadan alsaydım büyük ihtimal iade almayacaklardı ve problemli ürünü kullanmak zorunda kalacaktım veya sıfır ürün tamir görecekti.
  10. S

İade onaylandı.
  11. S

Rodajdaki motoru 10 bin devirde sürmek

Kardeşim motora hiçbişey olmaz için rahat olsun.Her viteste sür rodajın düzgün olsun.Kendini de gasp ettirme .
  12. S

İyi iftarlar 1740840314 Stabil çalışmıyor hocam , herşeyi denedim ama sürekli bir sorun yaşadım , o yüzden iade etmek istedim.Servis tamir vs uğraşmak istemedim.Ayrıca kutu içerik her şey tam.
  13. S

Aynen öyle yapıcam.İnşallah iş oralara gelmeden hallolur
  14. S

Konu açın derken ? Tam anlamadım
  15. S

Herkese selam , Hepsiburadadan anakart aldım , ürünü kullandıktan sonra memnun kalmadım ve 14.gün iade ettim , şuan talebim değerlendiriliyor. Sizce iade onaylanırmı ? Talebimi direkt cayma hakkı olarak belirttim. Hepsiburada premium üyesiyim .
Geri