Merhaba bir yurt dışı iPhone alsam ve çift fiziksel sim olan onu 4+4 ay öyle kullanıp her sene başında sıfırlanıyor mu? Bu döngüye her sene (3-4 yıl döngü) kulanabilirmiyim
iPhone 15 düz alabilirim bütçem ora kadar çıkar Peki hocam yurt dışı alsam çift sim de 8 öyle kullanıp kalan 4 ay IMEI attirsam oluyor mu her sene böyle kullansam olurmu veya kalan 4 ayı çift tel kulanabilirim
Selam arkadaşlar
Şu anda Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum artık telefonu yenilemeyi düşünüyorum Aklımda iPhone 13 Pro Max var sizce 13 pro max alınır mı direk dışardan getireceğim tanıdık dan
IMEI kaydı nasıl oluyor çift sim almayı düşünüyorum 8 öyle kullanıp 4 ay IMEI yada çift telefon...
Selamün aleyküm ben Minecraft.net den Minecraft alsam otomatik olarak premium geliyormu yoksa ekstra almam mı lazım yoksa premium mu almam lazım premium lu sunuculara gircem
USB ile internet bağlanıyorum ama 5 dk sonra internet den geri atıyor bazen hiç bağlanmıyor marka AC1300 Dual
1732129711
İnternetin üstüne gelince
Güvenli yazıyor
Altında bu ağa bağlanmıyor yazıyor
1732129829
Bu sistemi almayı düşünüyorum işlemciyi Ryzen 5 5600 yapıp alacağım ve SSD 1 TB yapacağım https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rtx-4060-8g-oc-a520m-a-pro-500gb-ssd-16gb-ram.html
Bunu almayı düşünüyorum ve buna uygun monitör önerisi lazım
Bütce 5k monitör vatandan olursa güzel olur...