Sametcvk isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yurt dışı iPhone kullanım hakkı her yıl yenilenir mi?

Yani çift fiziksel simli olanlar açılmıyor mu?
  2. S

Anladım cevap için teşekkürler
  3. S

Merhaba bir yurt dışı iPhone alsam ve çift fiziksel sim olan onu 4+4 ay öyle kullanıp her sene başında sıfırlanıyor mu? Bu döngüye her sene (3-4 yıl döngü) kulanabilirmiyim
  4. S

IPhone 13 pro max YD alinirmı

iPhone 15 düz alabilirim bütçem ora kadar çıkar Peki hocam yurt dışı alsam çift sim de 8 öyle kullanıp kalan 4 ay IMEI attirsam oluyor mu her sene böyle kullansam olurmu veya kalan 4 ayı çift tel kulanabilirim
  5. S

Bütçem 25 çıkar hocam
  6. S

Selam arkadaşlar Şu anda Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum artık telefonu yenilemeyi düşünüyorum Aklımda iPhone 13 Pro Max var sizce 13 pro max alınır mı direk dışardan getireceğim tanıdık dan IMEI kaydı nasıl oluyor çift sim almayı düşünüyorum 8 öyle kullanıp 4 ay IMEI yada çift telefon...
  7. S

Minecraft alırsam premium geliyormu?

Tamamdır hocam bugün minecraft.net den alacağım
  8. S

Nerden bulabilirim hocam
  9. S

Selamün aleyküm ben Minecraft.net den Minecraft alsam otomatik olarak premium geliyormu yoksa ekstra almam mı lazım yoksa premium mu almam lazım premium lu sunuculara gircem
  10. S

Yardım USB adaptör de internet bağlantı sorunu

Akşam deneyeceğim inşaallah olur
  11. S

Yardım USB adaptör de internet bağlantı sorunu

USB ile internet bağlanıyorum ama 5 dk sonra internet den geri atıyor bazen hiç bağlanmıyor marka AC1300 Dual 1732129711 İnternetin üstüne gelince Güvenli yazıyor Altında bu ağa bağlanmıyor yazıyor 1732129829
  12. S

24k hazır sistem ve 5k monitör tavsiyesi

Atın hocam hoşuma giderse onu alabilirim
  13. S

Farklı sitede olur hocam 1720783673 Monitör güzelmiş hocam büyük ihtimalle bunu alabilirim
  14. S

Bu sistemi almayı düşünüyorum işlemciyi Ryzen 5 5600 yapıp alacağım ve SSD 1 TB yapacağım https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rtx-4060-8g-oc-a520m-a-pro-500gb-ssd-16gb-ram.html Bunu almayı düşünüyorum ve buna uygun monitör önerisi lazım Bütce 5k monitör vatandan olursa güzel olur...
  15. S

Vatanın 4060 bu sistemi alınır mı yoksa beklemeli miyim

Bende bu sistemi düşünüyorum yoksa hafta sonu başka sistemler girermi diye düşünüyorum
Geri