Arkadaşlar merhaba, büyük boyutlu kasa almayı düşünüyorum 420 mm sıvı soğutucu takacağım. Aklımda iki tane model var. Birisi, fractal meshify 2xl diğeri, Lian li Lancool 3 bu kasalardan başka önerebileceğiniz kasalar mevcut mudur ? (Not: Cooler master haf 700 evo biraz pahalı geldi).
Arkadaşlar herkese merhaba 420 mm sıvı soğutma almak istiyorum. Aklımda "Alphacool Eisbaer Pro Aurora 420" bu model var. İşlemcim Amd Ryzen 9 7950x , başka önerilere açığım bütçe önemli değil. Yardımcı olursanız sevinirim :)
Merhabalar, Sıvı soğutma almayı düşünüyorum aklımda bu üç model var sizce en iyisi hangisidir bu üç model içerisinde bilgilerinizi paylaşır mısınız ?
Modeller: Corsair H150i Elite Capellix
MSI CoreLiquid K360
Gigabyte AORUS WATERFORCE X 360
Merhaba arkadaşlar, büyük bir kasa almak istiyorum. Aklımda 2 model var ama ben daha çok Thermaltake view 71'i beğeniyorum. Thermaltake'in hava akışı nasıl bilmediğim için sizlere sormak istedim. Görüşleriniz nelerdir?
Arkadaşlar Merhaba 2500-3000 TL arası monitör olmasına gerek yok sistem önerisi istiyorum bu fiyatlara neler alabilirim yardımcı olursanız sevinirim :)
Merhabalar, Kasalı pc kullanıyorum 2 yan odaya taşıyacağım. 2 adet usb adaptör arasında kaldım hangisini önerirsiniz
1. Ürün: https://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-t4u-1200-mbps-wireless-dual-band-ac-usb-3-0-kablosuz-adapter-pm-bd801304
2. Ürün...