aynı sıkıntı bende de var çok kötü bir pc vardı valo 20fps alıyordu zevk alıyordum şuan girsim gelmiyor 4060tili sistemle minecraft oynuyorum dün last of us aldım(çıktığı güğnden beri hep hayalimdi oynamak (düne kadar) ama o da sıktı) bi süreden sorna sarmıyor bugünde g29 siparişi verdim hele...
Webcam bu webcamden daha f/p bir webcam var mıdır kaliteli olması önemli sadece biraz eski bi webcam (3-4 senelik) bütce daha aşşağılarda olursa güzel olabilir.
Ağalar yansıma yapıyor diye kenardan kaldırmaya çalıştım böyle oldu bir bilen var mı ?
1741091842
1741091866
Beyler kötü bir haberim var ben şimdi ne şey yiyeyim?
Agalar kasa dizili geldi sadece ekran kartı takılı değildi onu da ben taktım ama sisteme görüntü gitmiyor monitörüm gelmediği için tv de denedim başka laptop takınca gidiyor görüntü ama PC’yi bağlayınca gelmiyor bende acaba güç girişlerini mi yanlış taktım diye düşündüm çünkü boşta 8 pin daha var
kasa dizmemde bana yardımcı olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim sizlerşn sayesinde bir kasa dizdim 4060ti 7500f ve philips bir monitör sipariş verdim donanım arşivi foruma teşekkürler ederim.
Sizden son bir isteğim var benim kasamda yani anakartımda wifi özelliği yok ben nasıl bir şey...
F87 ile v87 arasında kaldım teşekkür ederim büyük ihtimalle f87 almayı düşünüyorum mouse gelecek olursak gaming mouse gibi durmuyor beyaz yakalı mouse gibi duruyor biraz :)