sametimal isimli üyenin son içerikleri

1. S

Winsat performans test sonuçları nasıl?

<SystemScore>9.1</SystemScore> <MemoryScore>9.3</MemoryScore> <CpuScore>9.3</CpuScore> <CPUSubAggScore>8.7</CPUSubAggScore> <VideoEncodeScore>9.9</VideoEncodeScore> <GraphicsScore>9.7</GraphicsScore> <Dx9SubScore>9.9</Dx9SubScore> <Dx10SubScore>9.9</Dx10SubScore> <GamingScore>9.9</GamingScore>...
  2. S

Kasa kendini kapatıp yeniden başlatıp donuyor

güncell 1742088022 sadece bilgisayarı kapat butonuna tıkladığımda donması ve sadece valorantta iken donma sorunu kaldı Format attım, bios sıfırlayıp güncelledim, bilgisayarı temizledim donma sorunu devam ediyor + olarak bu anakartın sağ alt köşesini bastırdığımda yada vida ile sabitlediğimde...
  3. S

Çözüldü✓ Bilinmeyen aygıt sürücüsü

ACPI/AMDl020\2&DABA3FF&0 güncellemesi isteniyor bulamadım İşlemcim; Ryzen5 7500F Anakart: MSI B650 MAG TOMAHAWK WIFI 1741570154 windows10 kullanıyorum 1741570340 ACPI/AMDI0204\2&DABA3FF&0 1741570717 ACPI\VEN_AMDI&DEV_0204
  4. S

yaptım çok kez 1741555400 bunu yaptığımda bilgisayar sorunsuz çalışıyor sebebini anlayamadım
  5. S

Anakartın sağ alt köşesini bastırdığımda yada vida ile sabitlediğimde çalışıyor sorun olmuyor
  6. S

Güncell 1741541223 Şuan hiç açılmıyor
  7. S

Bilgisayar kasasını temizledim, macun yeniledim, parçaları taktım ama cpu kırmızı dram sarı yanıyordu açılmıyordu sonrasında bios pilini söküp taktım açıldı format attım bios güncelledim 1-2 saat geçti oyunları fln kurarken durduk yere kendini kapatıp yeniden başlattı ve sadece ram rgb yanık...
  8. S

Oyunlarda FPS drop ve hafif takılmalar!!

44 derece
  9. S

ram expo açmadan öncesinde vardı açtıktan sonrada bir şey değişmedi sadece bios güncellemesi yaptıktan sonra bazı sorunlar gitti
  10. S

CS ve Valorantta FPS drop ve hafif takılmalar yaşıyorum nedenini anlayamadım + olarak mesela lol oynarken yan monitörde yayın vb izleyemiyorum donuyor çözümü nedir? İşlemci: Ryzen5 7500f Ekran kartı: Gigabyte 4060ti Eagle Anakart: MAG B650 TOMAHAWK WIFI RAM: Corsair Vengeance AMD Expo 32GB...
  11. S

BİLGİSAYAR KENDİNİ KAPATIP AÇIYOR

Bios güncellemesini yaptım şuanlık bahsettiğim konuda sorun yok ama ram testini yaptığımda burada paylaşacağım bios güncellemesinden sonra expoyuda sorunsuz yaptım ama oyunlarda fps drop ve hafif takılma yaşıyorum + olarak mesela ana ekranımda lol oynarken yan ekranda yayın izleyemiyorum donuyor...
  12. S

BİLGİSAYAR KENDİNİ KAPATIP AÇIYOR

expo dışındaki bu yeniden başlatma ve kendini kapatıp açması valorant oynamaya başladıktan sonra olmaya başladı 1738828540 tamam
Geri