sametk_18 isimli üyenin son içerikleri

1. sametk_18

Kasa ve Fanlar Çalışıyor Görüntü Yok

Ek olarak + RGB klavye ve RGB farenin de ışıkları yanmıyor
  2. sametk_18

Çözüldü✓ Bilgisayar başlamıyor (fanlar 1 tur dönüp duruyor ve loop şeklinde devam ediyor)

Dostum, işlemcinin yanında ki 4 pinli soketi çıkartıp tekrar dene.
  3. sametk_18

Farklı bir psu takarak test ettim ancak görüntü yok.
  4. sametk_18

Arkadaşlar sorun devam ediyor + up
  5. sametk_18

Sorun devam ediyor Güncel ++
  6. sametk_18

Hocam ben ilçe de oturuyorum burda herhangi bir teknik servis yok, tanıdığınız ile iletişime geçip hangi işlemin yapılması konusunda bilgi alabilir misiniz. Evet hocam.
  7. sametk_18

Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun süredir kullanmadığım bir kasa vardı, çalıştırmadan önce açıp temizledim tüm kablolar yerinde ve sağlıklı. Sadece Termal macun olmadığı için test amaçlı çalıştırmak istedim ancak hiçbir şekilde görüntü alamadım. Ekran kartı dahil tüm fanlar dönüyor herhangi bir...
  8. sametk_18

Stok & Egzoz Fan Sorunu

Hocam birebir aynı ürün. Tüm fanlar Kontrol edebilir bir şekilde kontrolcüye bağlı. Bios üzerinden SYS_FAN bölümünü full hızda CPU_FAN bölümünü Turbo olarak kullanıyorum. Bu kasanın ön tarafı yani 3'lü fan grubunun önünde de cam var o camı çıkarsam performansa etkili olur mu daha iyi hava...
  9. sametk_18

Stok & Egzoz Fan Sorunu

Model belirttiğim için incelersiniz diye düşündüm. Parça ısıları normal seyrederken kasa içerisinde sıcak hava birikimi oluyor, yani sorun sıcak havanın dışarı transferi çok az oluyor. Fotoğraf ektedir. 1705741492
  10. sametk_18

Çözüldü✓ Ram 7200mhz çıkaramıyorum

Genelde expoyu açtığınız zaman karşınıza bir siyah ekran gelir, ddr5 sistemlerde çok yaygın. Kullanıcılar bilgisayarı kapatıp, bios pilini söküp 1 dk bekledikten sonra tekrar takıp aynı ayarları tekrar yaptıktan sonra herhangi bir sorun kalmadığına yönelik yorumlar var.
  11. sametk_18

Stok & Egzoz Fan Sorunu

Arkadaşlar herkese merhaba. Asus b560m anakart i5 11400f bir sistemim var. Kasa thermaltake s200 ön ve yan kısmı full cam. İşlemcinin termal macununu yeni değiştirdim, gürültü sorunu önceden de vardı, bios üzerinden Turbo modunu (yük altına girdiğinde otomatik hızlansın) olarak değiştirdim...
  12. sametk_18

10-12k Bütçe Sistem Tavsiyesi

Çok saçma ilanlar var, 6600XT sıfır sistem fiyatı 15-17k bandında iken ikinci el sistemlerini 13-14k üzerinden ilan koyup bir de ölücüler yazmasın yazıyorlar..
  13. sametk_18

10-12k Bütçe Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba.. Başlıkta da belirttiğim üzere 10-12k bandında ikinci el sistem arıyorum. Boş kaldıkça sahibinden sitesinden ilan kovalıyorum. Bu fiyatlara genellikle RX 570- 580 veya 1050TI gibi kartlı sistemler oluyor. Tavsiyeniz ne yönde olur? Bütçeyi daha fazla arttıramam sadece...
  14. sametk_18

Axle 6600 XT Fikir Alışverişi

Evet bu daha iyi ve sağlıklı oldu sanırım, Sapphire 6600 vatan'da 6.000 idi düşer diye almadım şimdi uçmuş. AsRock 6650 XT hoşuma gitti galiba bunu alacağım.
Geri