SamiPRE isimli üyenin son içerikleri

1. SamiPRE

40-50K en az 3 ay taksitli telefon önerisi

https://hizliresim.com/4c6dgkf böyle oluyor hocam idefixten aldım bazı başka sitelerde de oluyor
  2. SamiPRE

Yardım CS 2 Bıçaklar Hakkında Yardım Lazım - Uygun Fiyatlı Bıçak Önerisi

bıçakları daha ulaşılabilir hale getirmeleri kendi zararlarına olur niye böyle bişey yapsınlar ki
  3. SamiPRE

Devlet sağolsun
  4. SamiPRE

sadece alışveriş kredisi var 1776187736 yada bazı esnaflarda faizle alabiliyosun bildiğim kadarıyla
  5. SamiPRE

bana hiç gelmiyor normal rekabetçi girsemde seçkinde hiç gelmedi zaten 1776187420 fazla uçtun sanki hocam gayette 100-1000 dolar arası çok güzel bıçaklar var
  6. SamiPRE

1000 saat cs oynadım maksimum 1-2 hile denk gelmiştir onun dışında hiç gelmedi size nasıl denk geliyo hiç anlamadım 1776186472 100 dolar yatırınca geliyor bedava değil
  7. SamiPRE

ürünün satıldığı fiyattan sat
  8. SamiPRE

kasa açma 5 centlik şey çıkar
  9. SamiPRE

ben olsam kukri alırdım hem çekiş animasyonu hemde inceleme animasyonu var ve eğlenceli bir bıçak bana göre yada hunstman knife alabilirsin
  10. SamiPRE

Oyunlardaki indirimleri tek bir yerden takip edebileceğiniz bir site geliştirdim

başka mağaza uygulamarıda eklemen gerekiyor(epic games ve bazı güvenilir siteler)
  11. SamiPRE

40k Civarı telefon önerisi

büyük ihtimalle yurtduşı xioami 14 ultra yada 15 ultra alırım gibi geliyor arada ortalama 10000 lira fark var sizce hangisi daha mantıklı 10k ya değer özellik varmı
  12. SamiPRE

sıfır yurtdışı olsa benim için daha iyi olur
  13. SamiPRE

nedenki
  14. SamiPRE

s24+ 40k civarına düşer gibime geliyor 40k civarında s24+ plusmu almak mantıklı
Geri