Merhaba,
İlk defa akıllı saat kullanacağım. Galaxy watch 6mı almalıyım yoksa huawei watch 3 pro mu ?
Huawei şarj bakımından ve titanium kordonu sebebiyle önde.
Samsung ise telefonumun samsung olması ve daha yeni çıkması ile ön planda ve kordon çeşitliliği fazla.
Tavsiyeniz nedir? İnternette bu...
Herkese merhabalar 4 5 dk testi yaptım ve sıcaklıklar 78 derece gibi çıktı. AIDA 64 extreme programında ise 90 derece oalrak göründü. Görtev yöneticisinden baktığım zaman ise funmarktaki değer ile aynı çıktı..
Cooler master Hyper T4 mevcut. İşlemci max 74 derece olmakta ama ekran kartı 90 dereceyi geçmekte. AİDA4 extreme de sorun olabilir mi?
Görev yöneticisinden baktığımda 7 8 derece daha az
GamePower Mythril RGB Oyuncu ATX Bilgisayar Kasası bu kasayı kullaniyorum
1682894641
Öyle de olmaz ki ya kucuk kardeşim var açık kasaya bi dokunsa bilmeden gider. Temperli cam delinir mi ?
Merhaba herkese yeni sistem topladım. Islemci sıcaklığım tam yükte ve 74 dereceyi görmekte. Ekran kartında ise god Of war oyununda 90 dereceyi görmekte ve aşıyor.
Normal ayarlarda oynuyorum oyunu.
Valorantta ise 70 derece ekran kartı. Sebebi nedir? On tarafta 3 fan ve egzoz fsni bulunmakta...
Merhaba arkadaşlar eskiden kullandığım cooler master hyper t4 modelini yeni topladığım sistemde kullanacağım lakin ramlere denk gelmektedir. Nasıl bir yol izlemeliyim ? Başına gelen oldu mu hiç? İçinden çıkan aparatları altta paylaştım...
Merhaba arkadaşlar eskiden kullandığım cooler master hyper t4 modelini yeni topladığım sistemde kullanacağım lakin ramlere denk gelmektedir. Nasıl bir yol izlemeliyim ? Başına gelen oldu mu hiç? İçinden çıkan aparatları altta paylaşıyorum...