samsame isimli üyenin son içerikleri

1. S

Çözüldü✓ Asus Rog Strix G614fr Aldıktan 4 Ay Sonra Garip Isı Artışları

Kendi kendine düzelen pc şu an bf6 da cpu 75 gpu 75 derece 190w crossloadda
  2. S

Şu an tuf ve roglar düzgün şimdi bir başka arkadaş ulaştı 9955hx kullanan başka bir markada ondada aynı termal değerler varmış başta onunkide serinmiş belki bir update sorunu belkide Windows bilemedim
  3. S

Geçen sene düzelttiler ama bazı cihazlarda bendeki durum var bazılarında yok galiba. Yeni olduğu zamanlar yok kimsede
  4. S

O seri kronik sorunlu 2025 lerde yok bu durum 5000serisi karta sahip olanlar
  5. S

Aynı cihaz mı bendede asus updateleri ile başladı zaten
  6. S

Bunların daha iyileri var artık ama hep pc yerden yükseliyor hemde laptop sahibi olmanın anlamı kalmıyor yanımda taşıyamam soğutucuyu ondan tercih etmiyorum
  7. S

kvk o konuda iyi yani sıvı metal uygulayan tek yetkili servis en azından ama bu pc sıvı metalsizde soğuk kalıyor redditte macuna çevirenler vad 1781456129 Bunları kullanmayı maalesef tercih etmiyorum tamamen psikolojik
  8. S

Orasını maalesef bilemicez ama sıcaklık artışlaronı eleyebilirsin oda sıcaklıkları aynı
  9. S

Yok o konuda eminim ssd değişimi için açtığımda geçen haftalarda tek bir toz öbeği bulamadım yani vardır ama kayda değer bir birikme yoktu
  10. S

Cihazı yolmama bir şey değiştirmicek dediler almak istemediler asus alacaksınız diyince aldı servis. Cihazın arza kaskosu var zaten anakart yanarda ve ya benzeri bir olayda ücretsiz tamir olucak ama kullanım olarak rahatsız edici çünkü elimin deydiği yerler artık daha sıcak gerçi bakım sonrası...
  11. S

Toz konusunda sorun yoktu düzenli blower ile her hafta temizliyorum kanalları ben macundan şüpheleniyordum 4 5 derece soğudu cihaz ama ocak ayından çok uzağız genede yani dandik macun mu bilemem tabi ama. Birde aynı cihaz başka insanlarda benim ocak sıcaklıklarında
  12. S

Görsellerin hepsi termal artış bittikten sonra yani oyuna girer girmez değil servis konusuna gelirsek servise verdiğim için servister azar yemediğim kaldı bi normalmiş bu çünkü o nasıl oluyor onuda anlamadım ocakta farklı pcye sahiptim galiba fan ayarlarıda ocaktan beri aynı yani bilmiyorum ama...
  13. S

Merhaba 30 ocak 2026 da aldığım laptop mayıs ayı itibaren aynı performansı verdiği halde termal olarak bir düşüş var cihaz servise gönderildi ve bakımları yapıldı bugün tekrar denediğim de çok kayda değer bi gelişme olmadı termal olarak bakım sonrası oda sıcaklıkları ocak ile benzer 24 derece...
Geri