Hocam dediğiniz yer tam olarak neresi yada anakartın ne tarafında işaretleyebilirmisiniz
1760037912
Hocam dediğiniz yer tam olarak neresi yada anakartın ne tarafında işaretleyebilirmisiniz
Araştırdım ve bulamadım o yüzden buraya yazdım ve evet 8 pin kablosu takılı
1760035816
Takılı
1760035838
Bios bilini de söküp taktım olmadı
1760035961
Hepsini yaptım zaten olmadı sadece jbat1 dediğiniz şeyi yapmadım orası neresi bios pilini söktüğümüz yer ise onuda yaptım
Bilgisayarımı oturma odasından kendi odama taşıdım bilgisayarı açmak istediğim zaman anakart kırmızı ışık yaktı bilgisayarım açılmıyor bütün parçaları söküp tekrar taktım kabloları söküp tekrar taktım ram işlemci sıvı soğutucu ekran kartı herşeyi en son bios pilini çıkardım bi süre bekledim...
wireless ile kullanıyorum zaten fakat synapse uygulamasında dongle görünmüyor kabloyu direkt anakart usb girişlerine takıyorum firmware güncellemelerini yapıyorum ama yinede uygulama üstünde dongle görünmüyor öğrendiğim kadarı ile hem mouse hem dongle ayrı ayrı uygulama üzerinde görünmesi...
Merhaba Razer Viper V3 Pro kullanıyorum synapse uygulamasında 8000 hz seçeneği görünmüyor en fazla 4000 hz görünüyor sebebi nedir ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam custom sıvı soğutma yapacak kadar bilgi sahibi değilim sisteme çok para verdim o sıvı soğutma en ufak sızıntı yaparsa bütün sistemim çöp olur sistemimi yazıyım fiyatını hatırlamıyorum ama kafanızda az çok fiyat canlanır hepsini 0 aldım 2. El yok
Anakart:Asus rog crosshair x870 e hero...
Hocam sizden daha iyi bilecek halim yok siz diyosanız doğrudur zaten şu anda pc toplama aşamasındayım sıvı soğutucu yu kullanıcam eğer memnun kalmazsam ozaman kule tipi soğutucu ya geçmek zorunda kalıcam ama yardımınız için teşekkür ederim. 🙏
Şöyle anlatıyım hocam kick te yayın yaparken bir yandan youtuba video için kayıt alıcam bir yandan önceki aldığım kaydın rendırı olucak bir yandan da yurt dışı satışları için etside tasarım için rendır alıcam bir yandan da oyun oynicam bunları en az 8 saat hatta daha uzun süre yapıcam o yüzden...