Berserkin 2016 2017 animesi kaçıncı cilt mangadan başlıyor arkadaşlar? ChatGPT 15 diyor ama tam emin olamadım, sizin de fikirlerinizi bekliyorum, yardımcı olanlara teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar berserkin 1997 animesini bitirdim çok güzeldi 2016 ya başladım ama adamlar berbat etmiş gerçekten animeyi mangası varmıdır bunun varsa bilgilendirebilen olursa sevinirim.
Arkadaşlar merhaba dönem başında kimyam da iyi değildi ama düzelttim baya çok iyi şu an matematiğimde çok güzel fiziği ne olursa olsun bir türlü anlayamadım hiç sevemedim okuldaki hocamız da adam akıllı hiç bir şey anlattığı yok sizce fiziği salıp mat ve kimyaya mi yüklenmek yoksa ağlaya ağlaya...
Depresyonda olduğunu düşünmüyorum hocam ilişki kuramıyor insanlarla hiç, kendini beğenmişlik yapıyor işte insanlar benle aynı zeka seviyesinde değil diyor annemde diyor onu öyle kabul et oğlum yapcak bir şey yok bu yaştan sonra ne yapalım adama diyor
Merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi işten geldiği zaman bilgisayarın başına oturur gece 1'e kadar kalkmaz şu zamana kadar hiç arkadaşı olduğunu görmedim karşıma alıp düzgün şekilde konuşsam beni tersler insanları hiç sevmez herkese gıcık kapar adama diyorum gel baba camiye gidelim mi mangal...