SamurayKaptan isimli üyenin son içerikleri

1. S

Sorunu çözebilene 2k

menuden fps sabitlediginde aynısı oluyormu eğerki aynısı oluyorsa ekran kartı driverdan fps sabitlermiisn
  2. S

Monitörde Panel Arızası

yemin ederim bu sorun bendede başladı hb dan aldım dün aksam yazdım değişim talep ediyorum diye 1753609664 ben daha önceden bu monitörle ilgili bı sıınıt yaşadım aldıgın yeri ara sakın asusu arama süreci bozuyor 1 ay monitörsüz kaldım nerden aldıysan oranbın müsteri hizmetlerini ara
  3. S

🔥İndirim Ryzen 5 7500F 5.489 TL

hacı 7500 f ve rx 6700 xt var mük yani baya iyi sogutucu olarakta Thermalright Phantom Spirit alırsan mük mük
  4. S

Çözüldü✓ Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB Tek renk yanıyor

abi sağol ya oldu teşekkür ederim
  5. S

reisim onu yaptım save diyorum kadetmiyor sağol genede
  6. S

Biostar B650MP-E PRO anakartım aromry cratteden desdeklemiyor anakartım argb portu var Biostar B650MP-E PRO anakartım aromry cratteden desdeklemiyor
  7. S

kurulumu yaptım lakin tek renk yanıyor oda mavi nasıl ayarlayabilirim
  8. S

iç mimarlık için laptop

bütçe 35 k
  9. S

R5 5600 sıvı soğutma

hacı 5600 değmez sıvı soğutma
  10. S

R5 5600 soğutma önerisi

kanka valla bende kullanıyorum kendi kendine oc yapıyor oyun ici fps sabitlemessen
  11. S

aldıgım montiörde hdmı kullanamıyorum

Yeni bir monitör aldım Asus VP249QGR içinden çıkan hdmı kablosunu takınca ekran windows şifre girme kısmına kadar acılıyor (ama o kısma gelmiyor) sonra direk siyah ekran ve mavi ekrana bürünüp hdmı no signal diyor eski dönüştürücümü taktıgımda kullanabiliyorum sizce kablodamı sıkıntı var yoksa...
  12. S

Cs go trade site önerisi

easyskins var komisyon kesmiyor ben cok kullandım bedavaya cok skin cektim güzel site
  13. S

CS GO da bu profil fotoğrafı ne anlama geliyor

hocam 1 doılar depozito yatırman lazım ama onlada kasa acar cıkanı cekersin
  14. S

CS GO da bu profil fotoğrafı ne anlama geliyor

bi csgo kumar sitesi var orda bunu yapınca bedava kasa acabiliysun cekebeiliysoun
Geri