San4tus isimli üyenin son içerikleri

1. S

Redragon K616 Fizz Pro Rgb Red Switch Kablosuz Klavye

Max 2k Bütçe
  2. S

Redragon K616 Fizz Pro Rgb Red Switch Kablosuz Klavye

Merhabalar iyi forumlar, başlıkta da belirttiğim gibi "REDRAGON K616 Fizz Pro RGB Red Switch Kablosuz Gri / Beyaz Compact Gaming (Oyuncu) Klavye" almayı düşünüyorum, kullanan var mı nasıl,, bir de eğer başka öneriniz varsa red switch olur mekanik switch olur ama kablosuz olmasını tercih ederim...
  3. S

Rust İndirime NE zaman girer

Beyler Rust yakın zamanda indirime girer mi ?
  4. S

Çözüldü✓ 25-30k arasi hazir sistem

Arkadaslar 25-30k arası hazir sistem ariyorum 4060ti ryzen 5 5600x Genelde bunlara bakıyordum Varsa öneriniz yazarsaniz sevinirim. Teşekkürler
  5. S

Çözüldü✓ 30-35k arası hazır sistem öneri

30-35k bandı bütçem var. Hazır sistem önerisi olan varmı. VEya özelleştirip 30-40 bandına çıkan bildiğiniz bir pc SSD:1TB bandında 16-32 farketmez RAM Varsa öneriniz şimdiden tşk
  6. S

Çözüldü✓ itopya hafta sonu fırsat monitör

Arkadaslar cok butcem yok, hani bu butceye bu monitor kotu mu hani biraz para koy daha iyisi alinir dediginiz icin mi alinmaz diyorsunuz.
  7. S

Çözüldü✓ itopya hafta sonu fırsat monitör

İTOPYADA HAFTASONU FIRSATLARINDA İNDİRİME GİREN ASUS'UN 165 HZ MONİTÖRÜ HAKKINDA NE DERSİNİZ? ALINIR MI ASUS 24" TUF Gaming VG24VQ1B 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD VA Curved Gaming Monitör...
  8. S

Çözüldü✓ Arkadaşlar bu Pc'yi almayı düşünüyorum sizce bu kasa nasıl ?

Arkadaşlar İyi günler. Sizce bu pc nasıl? 3060 olan seçenekten almayı düşünüyorum
Geri