sanalask isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yeni Toplanmış Bilgisayar Kendi Kendine Resetleniyor ve Kapanıyor?

Diğer bios ayarlarınızı yapmanızı öneririm. Özellikle Colorful ise. Youtube de Colorful bios ayarları hakkında videolar var. Ayarları yaptıktan sorun sorun devam ederse donanımlara bakmakta faida var. Psu gibi...
  2. S

Windows 10 dönmeniz zaman kaybından başka bir şey olmaz. Bios ayarlarınızı ram frekans Expo yani ilk yapmanız gereken bios güncelleme den sonra ayarları yaptınız mı?
  3. S

Samsung A37 Vs Nothing Phone 3a Vs A57

Yazılım arayüzü ve bütçe odaklı A37 iyi bir tercih olur.
  4. S

Bildiğin gibi bir çok sebebi olabilir. Bios, ram, anakart soketleri, ve büyük olasılık yazılım çakışması. Yerinizde olsam Windows son sürüm tekrar temiz kurulum yapıp, güncellemeyi gecici kapatıp, üretici driverlerini son sürümlerini tekrar kurmanı tavsiye ederim.
  5. S

Donanım veya yazılım çakışması gibi duruyor.
  6. S

Yardım Turknet Zamlarına Karşı Toplu Tepki: Şikayetvar’Da Sesimizi Duyuralım

Beyler var mı uygun fiyatlı sağlayıcı tavsiyesi? Download yaptığım yok. Yalnızca videolar, mobil olduğundan düşük paketler yetiyor
  7. S

Yardım Samsung A36 5G Yardım

Yapılması gerekenler yapılmış. Benzer durumlar yaşandığı olup, bir kaç güne normale döndü. Bir kaç güne normale döner hocam.
  8. S

Anakartta Kırık Kondansatör Geri Takilabilir mi

Hocam amacınız anakartı tamamen çöp etmek mi? Sabırlı olun!. Elektrolitik kondansatörün bacakları anakarın üzerinde kalmış. O kondansatör çöp yenisinin takılması gerekir. O değerler de kondansatör olmuş olsaydı illa bilgisayar tamircisi olması şart olmazdı. Yakınınız da usta bir telefon...
  9. S

Msi A520 Alınır mı ?

https://www.itopya.com/asus-prime-a520m-ecsm-3600mhzoc-ddr4-soket-am4-m2-hdmi-dvi-d-sub-matx-anakart_u24009 Bu ürün iyi indirimde güzel ürün değerlendirebilirsiniz.
  10. S

Yardım Amazon Anakart İade Mağduriyeti.

Geçmiş olsun hocam. Keşke ürünün iadesini alsaymışsınız. Yerinizde olsam ürünü iade isterim. Amazonu arayıp, iadeye gönderilen ürünler mutlaka kontrol edilmek üzere videolu açılıp inceleniyor. O anın videosunun incelenmesini ister ve talep ederim
  11. S

Fiber Altyapı Dönüşümüm Ne Durumda ?

Bulunduğum bölgeye de 2 aydır türknet tarafından çekiliyor. Evin içine 2 gün önce kutu koydular. Personel bayram'dan 1 hafta sonra açacaklar dedi. Sizin olay çok ilginçmiş. Toplu olarak şikayet talep vs iyi olabilir.
  12. S

❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

Ürünleri alanlar mağazaya gitmeden mi çekiyorlar ?
  13. S

❌İndirim Bitti! Gigabyte C500 Panoramic Atx Kasa 4000tl

Hocam öyle ise dediğiniz kaçınılmaz 😁 şimdiden hayırlı olsun😊
  14. S

❌İndirim Bitti! Gigabyte C500 Panoramic Atx Kasa 4000tl

Aynı sebepten bende kasayı aldım. Hocam elinize ulaştığınızda, ürün hakkındaki düşüncenizi bizimle paylaşırmısınız. Beğenip, beğenmemek durumunu şimdiden merak ettim 😄
Geri