SANCAKSS isimli üyenin son içerikleri

1. S

Çözüldü✓ Acil yardım ram hızı arttirdim ekrana görüntü gelmiyor

Arkadaşlar sorunumu @selcukhan hocam sağolsun onunla iletişime geçip çözdük bios çok eski olduğu için önce eski bı sürümle güncelledim sonra en güncel versiyonu yükledim ram slotlarını yanlış pozisyona takmışım onları düzelttik biosu güncellerken tek ram kullandık ikinci Rami daha sonra taktik...
  2. S

Hocam 30 40 da takiliyo sonra ekran gidiyor 30-40 saniye sonra ekran geliyor ama tekrardan açılmış oluyor tekrar formatın başına dönmüş oluyor tamamlanip Windows acilmiyo yani artık o ekran gitme sorununu çözmeden formatı atamiyacagim gibi gözüküyor artık neyden kaynakli bilemiyorum ram mi PSU...
  3. S

Vallaha hocam 2 haftaya kadar 1050 ti mal gül gibi geçinip gidiyorum böyle sıkıntılarım yoktu 1765130607 Hocam son olarak ekrandan gelen HDMI ekran kartına takılıyken görüntü hiç gelmiyo no Signal anakarta takınca görüntü geliyor biosa girebiliyorum ama Windows açılınca direk dönüyor masaüstü...
  4. S

Hocam olmadı yarın yeni power gelicek ozaman son bir kez daha tüm kabloları kontrol edip denicem olmazsa garantiyle iletişime gecicem
  5. S

O nerede ekran kartında tuş gremiyorum
  6. S

Ekran kartı sisteme takılı ama HDMI anakarta bagli
  7. S

Anakarttan ekran kartına takılıyken görüntü hiç gelmiyo
  8. S

Yok malesef hocam ileri yaptım masaüstü geldi ama ekran dönük hicbisey yaptırmıyor ve ekranda arada 20-30 saniyede bir aralıklı yukardan aşağı yesi çizgi gelip saniyelik kayboluyor
  9. S

Ne yapmam lazım şuan kurtarma seçenekleri deyim Hızlı makine kurtarma Sorun gider Bilgisayarı kapat 1765108631 Gamepower 850 w birkaç güne rajintek cratos 850w a gecicem
  10. S

Ekran kartı colorful 5070ti İşlemci 7800x3d Ram patriot viper 16*2 Anakart colorful battle ax b650m white v15 M2 kc3000+ kioxia gen5 ram
  11. S

Hocam 3 secenek vardı defultu 4800du defultta devam ettik ama süre azaliyo şunu yapalım hadi lütfen buarada her şey için çok teşekkürler uğraştırıyor un sizi
  12. S

Enter bastım hızlı makine kurtarma sorun gider ve kişisel bilgisayarınızı kapatın 3 secenek
  13. S

Hocam yaptım yine bu ekran geldi burada duruyorum şuan
  14. S

Optimize defult yapınca bu disable yaptıklarımız tekrar eski haline döndü hocam 1765107096 Expo zaten disable deydi ama diğer ikisi oto saydı hocam disable bastım ama optimize defult f9 yaptıktan sonra tekrar oto ya döndü nabiyim şimdi oto kalsın Dave resetmi deyim bişey değişmemiş olmazmi
Geri