Arkadaşlar sorunumu @selcukhan hocam sağolsun onunla iletişime geçip çözdük bios çok eski olduğu için önce eski bı sürümle güncelledim sonra en güncel versiyonu yükledim ram slotlarını yanlış pozisyona takmışım onları düzelttik biosu güncellerken tek ram kullandık ikinci Rami daha sonra taktik...
Hocam 30 40 da takiliyo sonra ekran gidiyor 30-40 saniye sonra ekran geliyor ama tekrardan açılmış oluyor tekrar formatın başına dönmüş oluyor tamamlanip Windows acilmiyo yani artık o ekran gitme sorununu çözmeden formatı atamiyacagim gibi gözüküyor artık neyden kaynakli bilemiyorum ram mi PSU...
Vallaha hocam 2 haftaya kadar 1050 ti mal gül gibi geçinip gidiyorum böyle sıkıntılarım yoktu
1765130607
Hocam son olarak ekrandan gelen HDMI ekran kartına takılıyken görüntü hiç gelmiyo no Signal anakarta takınca görüntü geliyor biosa girebiliyorum ama Windows açılınca direk dönüyor masaüstü...
Yok malesef hocam ileri yaptım masaüstü geldi ama ekran dönük hicbisey yaptırmıyor ve ekranda arada 20-30 saniyede bir aralıklı yukardan aşağı yesi çizgi gelip saniyelik kayboluyor
Ne yapmam lazım şuan kurtarma seçenekleri deyim
Hızlı makine kurtarma
Sorun gider
Bilgisayarı kapat
1765108631
Gamepower 850 w birkaç güne rajintek cratos 850w a gecicem
Hocam 3 secenek vardı defultu 4800du defultta devam ettik ama süre azaliyo şunu yapalım hadi lütfen buarada her şey için çok teşekkürler uğraştırıyor un sizi
Optimize defult yapınca bu disable yaptıklarımız tekrar eski haline döndü hocam
1765107096
Expo zaten disable deydi ama diğer ikisi oto saydı hocam disable bastım ama optimize defult f9 yaptıktan sonra tekrar oto ya döndü nabiyim şimdi oto kalsın Dave resetmi deyim bişey değişmemiş olmazmi