Merhaba,
75000-80000 ₺ Bütçeli Gaming Laptop almayı düşünüyorum.
5-6 sene götürecek Laptop almak istiyorum. Asıl kullanımım render ve 3d model tasarımı üzerine.
Aşağıda 2 model paylaşıyorum. Bu iki üründen birini yarın alacağım ama kararsızım. Bu modellere ek olarak soğutma performansı iyi...
tavsiyene ve tecrübene güveniyorum dostum ilgilendiğin için teşekkürler. öncelikle kat 2 ve kat 4 e 5ghz destekli AP kurucam böylece kat 5 ve kat1 i kısa sürede olsa bu APlere bağlatabilirim. İlerleyen günlerde tüm katlara 5ghz destekli ürün koymaya çalışırım. Sanırım tek mantıklı yol bu
ben kabloda 90 alırken 2.4 ghz de 60-70leri zorluyor ama benim sorunum hız değil. benim asıl problemim internet kesilmiyor adsl kesilmiyor wifiler aktif cihazlar wifiye bağlı ama 1 2 dakika hiç veri alışverişi olmuyor 2 3 dakika sonrasında tekrar internet wifilerde sorunsuz devam ediyor genelde...
yanıtınız için teşekkürler bende araştırıcam dediklerinizi peki 5ghz için accespoin minimum maliyetle ne önerirsiniz ? evler 3+1 120 metrekare kadar 5ghz in kapsama alanı az diye biliyorum kabaca doğrumu değilmi bilmiyorum tabi
elimdeki setup yazdığım modelde zyxel ürünler ve 2.4ghz destekliyor dediğiniz çözüm kesin kalıcı bir çözüm olurmu çünki ciddi bir maliyet oluşacak ürünleri güncellemek
Aile binası olduğu için maksimum yapılan işlem instagram ve youtubeye girmek oluyor. Oyun oynanmıyor yani, ayrıca gün boyu boş akşam saat 19:00-21:00 arası maksimum 10 15 kullanıcı bağlı oluyor instaram ve tiktok gibi uygulamalar için yeterli hız bence zaten aktif kullanan 10 kişi oluyor...
İyi formlar,
Aile binası (5 katlı) için tüm herkesin bağlanabileceği bir wifi setupu kurmak istiyorum. Şuan 100mbps/8mbps TurkNet den hizmet alıyorum ve internetimde hiçbir sorunum yok. Modem 3. katta ve şuan kullandığım düzen her katta Accespoint var ve hepsi kablo ile 3. kattaki modeme...