Sanflex isimli üyenin son içerikleri

1. Sanflex

Yalın İnternet Yardım

Merhabalar arkadaşlar, dün Türknet'in Özgür İletişim Paketine başvurdum bugün yarın evrakları göndereceğim ve işlemler başlayacak kısmetse. Fakat orda bana 10 TL'ye 1000 dakikalık bi ev telefon paketi verildi, ben de ev telefonumuz zaten var gerek yok dedim. Şimdi paketlerime baktığımda Yalın...
  2. Sanflex

Apache HTTP Server nedir?

Tamamdır hocam teşekkür ederim. 1612186621 Sağolun hocam bilgilendirme için, içim rahat etti valla basit bir şeyde olsa hemen takıyor insan (y)
  3. Sanflex

Yani bilgisayarımda açık bulunmasında sorun var mıdır?
  4. Sanflex

Arkadaşlar bilgisayarım servisten geldi windows kurulumu yapılmış bir şekilde, görev yöneticisine bastığımda bunu görüyorum nedir bu neden çalışıyor bilgisayarımda?
  5. Sanflex

AMD Hata Raporu Aracı

Frekansı yükseltemem ki zaten Overclocklu. 1780 mhzde çalışıyor maksimum 1820 oluyor.
  6. Sanflex

AMD Hata Raporu Aracı

Hocam tam anlamıyla geçmedi hala sorunum. Fakat kapanmalar azaldı. Radeon Yazılımından P3 Frekans değerini 20şer 30ar azaltarak daha az kapandığı değeri bulmaya çalıştım. En son 1620de bıraktım, hala kapanmalar olsa da kapanma süresi uzadı. 1 hafta kadar kapanmayabiliyor. Sen de bi dene...
  7. Sanflex

Molecule ARGON Ryzen 5 3500 + RTX 2060 sistem alınır mı?

Sandisk SSDlerin 240 ve 480gbları kronik sorunlu deniyor. Kendimde almış bulundum bana normali denk geldi fakat ssdni değiştir bence. Bide işlemciyi 3500x yaparsan alınır bence.
  8. Sanflex

Rehber RX 580 GPU'su için en doğru UV & OC Rehberi

Harikasın hocam ellerine sağlık. Peki burdan yola çıkarak 5000 serisi bir karta benzer işlemler uygulanabilir mi?
  9. Sanflex

Radeon WattMan hatası

Umarız tam anlamıyla düzelir hocam. Kendim RX5600 XT kullanıyorum ilk aldığım günden beri wattman sıkıntıları. Günlerim oyun kapanacak mı donacak mı ne zaman kapanırı düşünmekle geçiyor. Ama dediğiniz gibi bi azalma var. Haftada 1 olmaya başladı artık önceden 2-3 günde bir alıyordum.
  10. Sanflex

Radeon WattMan hatası

Teknoloji işi şans işi denir ama amdde bu şans değil direk %50 sorunlu neredeyse.
  11. Sanflex

RX 5600XT siyah ekran sorunları ve çözüm önerileri

Yeşil ekrana denk gelmedim hiç. Bu sorunu yaşadığınızda bilgisayar kendini restlartlıyor mu? Wattman arızası diyor değil mi?
  12. Sanflex

Ryzen 5 2600 Rx5600xt Performans sorunları

Vsync ve freesync açmayı denedin mi?
  13. Sanflex

RX 5600XT siyah ekran sorunları ve çözüm önerileri

Sorun düzeldi mi? Kartınız fabrika çıkışlı overclocklu mu?
  14. Sanflex

Yardım RX 5700 XT oyunlarda takılma ve titreme sorunu

Hangi oyunlarda oluyor hocam? Freesync ve vysnci açıp dener misin? Bende de akıcılık hissetmeme olabiliyor bazen oyunların optimizasyonuyla alakalı olabiliyor. Ama vsync açınca düzeliyor çoğu.
  15. Sanflex

5600xt Wattman sorusu ?

Kapanmıyorsa hiç bulaşma hocam, çünkü kapanmalar devam ediyor.
Geri