Merhabalar arkadaşlar, dün Türknet'in Özgür İletişim Paketine başvurdum bugün yarın evrakları göndereceğim ve işlemler başlayacak kısmetse. Fakat orda bana 10 TL'ye 1000 dakikalık bi ev telefon paketi verildi, ben de ev telefonumuz zaten var gerek yok dedim. Şimdi paketlerime baktığımda Yalın...
Arkadaşlar bilgisayarım servisten geldi windows kurulumu yapılmış bir şekilde, görev yöneticisine bastığımda bunu görüyorum nedir bu neden çalışıyor bilgisayarımda?
Hocam tam anlamıyla geçmedi hala sorunum. Fakat kapanmalar azaldı. Radeon Yazılımından P3 Frekans değerini 20şer 30ar azaltarak daha az kapandığı değeri bulmaya çalıştım. En son 1620de bıraktım, hala kapanmalar olsa da kapanma süresi uzadı. 1 hafta kadar kapanmayabiliyor. Sen de bi dene...
Sandisk SSDlerin 240 ve 480gbları kronik sorunlu deniyor. Kendimde almış bulundum bana normali denk geldi fakat ssdni değiştir bence. Bide işlemciyi 3500x yaparsan alınır bence.
Umarız tam anlamıyla düzelir hocam. Kendim RX5600 XT kullanıyorum ilk aldığım günden beri wattman sıkıntıları. Günlerim oyun kapanacak mı donacak mı ne zaman kapanırı düşünmekle geçiyor. Ama dediğiniz gibi bi azalma var. Haftada 1 olmaya başladı artık önceden 2-3 günde bir alıyordum.
Hangi oyunlarda oluyor hocam? Freesync ve vysnci açıp dener misin? Bende de akıcılık hissetmeme olabiliyor bazen oyunların optimizasyonuyla alakalı olabiliyor. Ama vsync açınca düzeliyor çoğu.