Sanjay isimli üyenin son içerikleri

1. S

RTX 4050 Laptop ile RTX 5060 Ti Sistem Takası Mantıklı mı ?

eğer mobil değilsen oraya buraya gitmiyorsan laptopla yani üniversite okuyorsan yurtta kalıyorsan veya işte okul zamanı sürekli ev okul arası şehir değiştirmiyorsan şahsi fikrim laptop her anlamda pişmanlıktır. Böyle bir takas hata olur derim kendi adıma.
  2. S

🔥İndirim Kioxa 64gb Usb Bellek 264₺🔥

hala usb 2.0 bellek satıyorlar yav.
  3. S

❌İndirim Bitti! Thermaltake Ux400 ARGB 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu 799 TL

stok yetmez al tabi kule tipi arkana yaslan
  4. S

🔥İndirim Old Spice Cosmic Quest Erkek Deodorant Stick 50 Ml 84₺

sepete eklediydim başka şeylere bakıyordum bitirmişler :)
  5. S

🔥İndirim Hyperx Cloud Stinger 3 2.699,00tl

razer ses kalitesi iyi fakat plastikleri cacık. hyperx stinger da bile metal sliders kullanmış. bilemedim.
  6. S

🔥İndirim Hyperx Cloud Stinger 3 2.699,00tl

dayanıklılık olarak nasıldır acaba ? Razerdan lanet ettim çünkü çıt çıt kırılıyor.
  7. S

🔥İndirim Wd-40 Yağlayıcı ve Pas Sökücü Sprey 400 Ml | Sepette 288 TL

seni özledik kuponu ile 182 TL ye geldi teşekkürler :)))))))
  8. S

Ryzen 5 3600 Çok Isınıyor Yardımcı Olur Musunuz?

stok fan kullanıyorsan biostan CORE PERFORMANCE BOOST'u kapat. ısı düşer. performans olarak öyle inanılmaz farketmez.
  9. S

Mantıklı Kredi Seceneği

Akbank a uzaktan başvurup tamamen her şeyi bankaya gitmeden ( gerekli koşulları sağlıyorsan) uzaktan halledebilirsin. Üstelik faizsiz kredi. 1786115938 hangikredi.com a gir. oradan müşteri ol de. adımları takip et. Uzaktan görüntülü görüşme ile mütşeri olunabiliyor. mobilden krediye...
  10. S

Xfx Radeon Rx5500 XT 8gb ile AMD Ryzen 5 5600 Alınır mı?

başlıkta r5 5600 yazıyor konu da R3 4100 y azıyor ? işlemciyi değiştirecem anlamında mı ?
  11. S

❌İndirim Bitti! Wd Green Sn3000 500gb M.2 Nvme SSD

şaka mı bu ???
  12. S

🔥İndirim New Balance 878 Günlük Ayakkabı 3275 TL

Gayet şık ayakkabıymış. Hoşuma gitti. Ama artık maalesef kemer sıkma politikası :kekw: :kekw:
  13. S

🔥İndirim Bestway Şişme Yatak 185x76x22 Cm 2'li Alımda Adet 439 TL

ben bunu abartarak 3 ay boyunca geçen sene denize götürmüştüm. üstü de süet bir yapıda olduğu için kaymıyor. denizin üstünde uyuyordum 3-4 saat hahahahahahaha
  14. S

🔥İndirim Paen %10 Kod Tshirt 328tl + Şapka Hediye

çok enteresan. bu kadar satın almaya adamların stok hala bitmedi.
Geri