yeni monitör alıcam msi gözüme güzel gözüktü fakat gigabyte monitörün özelliklerini görünce arada kaldım sizce hangisini almam daha mantıklı bir tercih olur...
aktif olarak Rx 9060 xt 16 gb kullanıyorum ve işlemcimi ryzen 5 5600 den ryzen 7 5700x'e yükselttim fakat 5600de resize bar açıp amd nin sam özelliğini kullanabiliyorken 5700x sonrası resize bar biostan açık olmasına rağmen windowsta hiçbir şekilde aktif edemedim bios güncellemesini yeniden...
genellikle hikayeli oyunlar oynuyom ama şimdi viewsonic daha bilindik kaliteli marka ve daha yüksek hz var fakat bir yandanda 4k monitöre geçiş yapıyorum ve ztn mevcut olarak 75 hz kullandığımdan 144hz de gayet ideal geliyor ama gameon düşündürüyor
sizce hangi monitör alınmalı ikisinin arasında 1000 tl fark var viewsonic 2k 240hz gameon 4k 144hz şimdi viewsonic daha bilindik marka olduğu için birde 240hz olduğu için bi düşündürüyor fakat gameon da 4k ve ztn şu anda 75hz kullandığım için 144hz yine benim için bir gelişme diye düşünüyorum...
youtubeda var videoları biostan açıyorsun turbo modu core ve threadleri yarıya indiriyor 16c/32t den 8c/16t ye iniyor o 3d v-cache olmayan çekirdeklerini kapatıyor
işlemcin yeterli düzeyde fakat renderla fln uğraşıyorsan birde anında satıp alabileceksen veya adam takasa vs giriyorsa al ama onun harici ryzen 7 takıntın yoksa niyetin sadece işlemcini yükseltmek ise...
enermaxa lafım yok lafım olsa psusunu önermezdim zaten fakat arctic soğutma işinde daha iyi ve liquid freezer modeli bu tarz işlemciler üzerinde kendini yeterince kanıtlamış
1751384574
yinede ileriye yöneliklik iyidir diye düşünüyorum çünkü yarın öbür gün psuya ihtiyacı olursa daha fazla...
ne bilm birkaç tane incelemesini görmüştüm dragosun kasalarını güzel ve fiyat performans yapabildiğini fakat kablolama konusunda eksileri olduğunu söylüyorlardı
evet aralarına aşırı bir fark yok fiyat farkıda 700 tl çok bişi değil bence
https://www.n11.com/urun/intel-core-i5-14600k-35-ghz-lga1700-24-mb-cache-125-w-islemci-tray-44767555?magaza=penguenbilgisayar&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel...