sanli isimli üyenin son içerikleri

1. S

Minecrafta sahibim ama satın almamı istiyor.

Denedim aç kapa yapmayı, internette bağlı. Zaten arkadaş cevaplamış minecraft sunucuları gidikmiş. Yinede teşekkürler Tamamdır hocam sağolasın
  2. S

Minecrafta sahibim ama satın almamı istiyor.

Uzun zamandır oyuna sahibim dünde oyuna girmiştim fakat bugün girmek istediğimde satın almamı istiyor. Ekran görüntüsündeki gibi "minecraft hizmetlerine bağlanamıyoruz" diyor. Bu olayı yaşayan var mı? varsa yardımcı olursa sevinirim.
  3. S

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Sadece masayı aydınlatıyor. Yüzüne çevirirsen aydınlatır fakat gözünü epey bi alır. Webcam için önermiyorum.
  4. S

Önünü aydınlatıyor mesela ders çalışırken çok yardımı dokunuyor.
  5. S

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FF1WT36Q?ref=cm_sw_r_cso_wa_apin_dp_9BBQGYQGN6P32Y4YM0SM&social_share=cm_sw_r_cso_wa_apin_dp_9BBQGYQGN6P32Y4YM0SM hocam stokta kalmamış, rahatsızda etmiyor monitöre etkiside olmuyor.
  6. S

Buda benimkisi
  7. S

Dershane mi yoksa evde çalışmak mı ? ikilemdeyim

hocam hedefim mimarlık ve bir işte çalışacağımdan dolayı yüksek hedefim yok. Bu dediğiniz deneme olayı kafama yattı, aklımda bulunduracağım. Teşekkürler. 1756495841 Ekleme : işte çalışırken yüksek hedef getirebileceğimi sanmıyorum
  8. S

Evet haklısın ama hedefim yüksek yerler olmadığı için tonla para vermeye gerek duymuyorum. Arkadaşların dediği gibi kütüphaneye gidip çalışacağım.
  9. S

tamamdır hocam sağolasın 1756405639 kafam netleşti sayende
  10. S

haklısın
  11. S

Mezun senemdeyim, ahım şahım bir hedefim yok. 130k–200k gibi bir sıralama hedefim var (sayısal). Dershaneye gitmekle evde ders çalışmak arasında kaldım. Ayrıca birkaç aylığına işe girmek istiyorum ki cebimde harçlığım olsun; fakat dershaneye gidersem bu mümkün olmayacak. Ailem dershaneye...
  12. S

İkinci Elin Görünmeyen Yüzü: Kâr Peşindeki Maskeli Satıcılar

Bilgisayar Donanım Alım Satım Gurubu Ekran kartı alış , satış, Bilgisayar hazır sistemi, alış , satış
Geri