sanli isimli üyenin son içerikleri

1. S

Spotify Önerilen Çalmalar Bozuldu

Hocam neredeyse sadece bilgisayardan dinliyorum öyle diyorsanız YT Music gibi duruyor
  2. S

Bende ya Apple Music'e ya da YT Musice geçeceğim iyi yapmışsınız hocam
  3. S

Bilemiyorum bende aylardır olan bi durum bu düzeleceğini çok sanmıyorum
  4. S

Kaynak Kitapların Pdflerine Nasıl Ulaşabilirim?

Telegram guruplarından neredeyse her kaynağı rahatlıkla bulabilirsin Hangi kaynağı indireceğin konusunda ise zaten tonla yt shorts var neyin ne olduğunu söyleyen zamanla zaten ister istemez hakim oluyorsun kaynaklara
  5. S

Aynı sorun bendede var sanırım genel bir sorun yt musice geçmeyi düşünüyorum artık çok sıkmaya başladı bu olay
  6. S

Balkon Kapısı İçin Sineklik Tavsiyesi (Sürgülü & Akordiyon)

Fileyi büküyor hocam içeriye göçertiyor.
  7. S

Balkon Kapısı İçin Sineklik Tavsiyesi (Sürgülü & Akordiyon)

Hocam bizde akordiyonlu var rüzgara çok dayanamıyor kalitesinden midir bilmem ama ayrıca açma kapaması zaman geçtikçe sıkışmaya başlıyor zorlaşıyor bayağı. Çokta memnun olduğumu söylemem, sürgülü daha iyi gibi geliyor bana. Tabi denemedim bilemem Birde giren böcek her türlü girer hocam ona çare zor
  8. S

19 Yaşında Üniversiteye Başlamak Geç mi?

Neden geç olsun 30 40 yaşında üniversiteye gidenler var. Kesinlikle geç değil.
  9. S

Mp9 Kentin Hakimi Cs2

https://steamcommunity.com/market/listings/730/G1822208F0B3004?appid=730&category_730_Exterior=tag_WearCategory0
  10. S

Steam Profilim Sizce Nasıl?

https://steamcommunity.com/id/zoldraak/ Full siyah tema
  11. S

Şuanda 2. El Rx7700xt Almak Mantıklı mı ?

Anladım hocam bütçeyi zorlayıp 9060xt alacağım o zaman. Teşekkür ederim.
  12. S

Şuanda 2. El Rx7700xt Almak Mantıklı mı ?

Bu soruyu bu forumdan yola çıkarak soruyorum. Normalde 9060xt 16 gb düşünüyordum ama bütçeden kısmak istiyorum. İkince elde 15k civarlarında 7700xt düşürülebiliyor. Yazılım desteği nedeniyle bana mantıklı geldi.
  13. S

🔥İndirim 🔥 North Bayou F80 Monitör Standı 2026 Yeni Versiyon 997 TL GÜNCEL 🔥

Farklı hesaptan deneyebilirsin. Bende alamamıştım farklı hesaba verdi.
  14. S

Minecrafta sahibim ama satın almamı istiyor.

Denedim aç kapa yapmayı, internette bağlı. Zaten arkadaş cevaplamış minecraft sunucuları gidikmiş. Yinede teşekkürler Tamamdır hocam sağolasın
  15. S

Minecrafta sahibim ama satın almamı istiyor.

Uzun zamandır oyuna sahibim dünde oyuna girmiştim fakat bugün girmek istediğimde satın almamı istiyor. Ekran görüntüsündeki gibi "minecraft hizmetlerine bağlanamıyoruz" diyor. Bu olayı yaşayan var mı? varsa yardımcı olursa sevinirim.
Geri