sansi salvo isimli üyenin son içerikleri

1. sansi salvo

🔥İndirim Patriot viper venom 16 GB 6000 mhz CL30 10589₺ !!

Tek modülü 2.200 e almıştım 32 ye sonra yükseltirim demiştim..
  2. sansi salvo

EKRAN KARTI VİDALARI KASADAKİ VİDAYLA HİZALI DEĞİL

Hocam tahminimce siz hizaya getirirken yuvadan ufak da olsa kart kalktı ve temasssızlık yapıyor. Vidayı sökün ve kartı doğal konuma getirip oturduğuna emin olun. Ekran kartını kasa içinden altına yükselti koyup desteklerseniz vida atmanıza gerek kalmayabilir
  3. sansi salvo

Iphone 17 alınır mı?? sorunu varmı?

Çevremden duymadım hocam karşıma da çıkmadı. Böyle bir durum var ise bilgim yok maalesef
  4. sansi salvo

Iphone 17 alınır mı?? sorunu varmı?

S23 ultra hala güzel cihaz tabii kullanıcı olarak siz bilirsiniz. İosu özlediğinizi belirtmişsiniz o yüzden ip17 için yorum yapmak istiyorum. Bence alınabilecek düz modeller arasında en iyisi. En başta işlemci ve 120hz ekran yenileme oranı beni kendine çekiyor. Onun yanında 40w şarj hızı, 48mps...
  5. sansi salvo

7-8 bin tl ekran kartı önerisi 2. el

Fark ettim hocam laf kalabalığı olmasın diye yazmak istemdim. Adam ticaretini buraya yansıtıyor sanki ufak ufak kendine yol yapıyor gibi
  6. sansi salvo

Dostum, herhangi bir kart önerdiğimi göremiyorum. Ben ne amd savundum ne nvidia savundum. 3060 kartının kronik vram arızalı bir kart olduğunu anlattım. Komiğime giden, senin okumadan yorum yapman, geniş düşünmemen ve çok bilmişlik yapıp bilgi paylaşımını küçümsemen. Ayrıca nvidia fanlığın da komik:D
  7. sansi salvo

Asabi olma dostum. Bilgilerimizi paylaşıyorız burda. İlla bişeyler anlatmamız gerekirse sonra anlatırız önce adamın sorununu çözelim. 3060 kronik bir kart şimdi çıkmasa bile 1 sene içinde kendini gösterir. Yakın dostum aldı 1 ay olmadan vramlarleri iptal oldu. 3060 serisi kroniktir.
  8. sansi salvo

O bütçede alırsa vramleri sorunlu çıkar. Çıkmasa bile ilerde sorun yaşar. Bellekler ısınmaya meğilli olduğu için lehimlerim erken ayrılma olasılığı da daha fazla bu durum zorlandığı zaman geçerli tabii
  9. sansi salvo

🔥🔥Forza Horizon 6 32$'dan Ön Siparişe Açıldı!🔥🔥

Bir gün sende böyle olucaksın karacam.. Şaka bir yana sırf şu harita için almayı düşünüyorum
  10. sansi salvo

ÖLMEDEN ÖNCE OYNANMASI GEREKEN OYUNLAR

Black ops 2
  11. sansi salvo

Gym için antrenman nasıl bulacağım

İlk ay Full body tavsiye derim vücut ısınsın, alışsın. Sonra bölgesel çalışmaya geçebilirsin ama bence yapmaman gereken bişey var ; göğüs gününde biceps yerine arka kol çalış. Zaten benchpress gibi itiş hareketlerini yaparken arka kolun çalışıyor. Hazır ısınmış arka kol varken çalışmak daha...
  12. sansi salvo

EHLİYET SINAVINI NASIL GEÇERİM(TEORİ)?

Şuan ehliyet dersi alan biri olarak söylüyorum, hoca zaten hızlı hızlı anlatıyor kafanda sadece bu böyle diye kalıyor çalışmazsan tekrardan unutuyorsun. Kaynak ismi vermek yasak değildir diye veriyorum yasaksa düzenlerim yorumu. Cenk hoca, ehliyet cepte gibi çıkmış soruları olan uygulamalardan...
  13. sansi salvo

❌İndirim Bitti! Netsipariş firması avantajlı ürünler

Öyle bir kullanırım ki aklın hayalin şaşar offf diyom
  14. sansi salvo

Yardım Coilwhine nedir? Zararlı mı?

Frekanslar yükselince yan yana olan dirençler titreşir, birbirine çarparak duyduğunuz sesi oluşturur hocam. Genelde Psu ve ekran kartında daha çok görülür yük altına girdiği için. Bilinen bir zararı yok sadece yüksek sesli ise kafa ütüler ama değilse kafaya takılacak bir durum yok.
  15. sansi salvo

Yardım Cs2 yanıt vermiyor sorunu

İyi forumlar dostlar kısaca sorun şöyle ; cs2 açmak istediğimde ( steam içinden veya kısayol fark etmiyor ) valve yazısı gelince donuyor, tıklayınca yanıt vermiyor. Oyuna girmek için bunu 3 veya 4 kez tekrarlıyorum en sonunda normal şekilde girebiliyorum. Bu gün yine aynı şekilde girdim. Maç...
Geri