sansi salvo isimli üyenin son içerikleri

1. sansi salvo

DSL Bağlantısı Yok Sorunu Alıyorum.

Aynı sorun yaklaşık 2 aydır var bende de. Modem gidiyor bazen 5-10 dakika gelmiyor, sizin gibi 20-30 saniyelik kesintiler yaşıyorum ama ne modemde bir sorun var ne de müşteri hizmetlerinin dedikleri gibi sorunsuz çalışıyor. Bazen paketin yarı değerini bile almıyorum. Telekom işkencedir. Alt yapı...
  2. sansi salvo

Cloud3w dışarı fazla ses veriyor

Upupup
  3. sansi salvo

Cloud3w dışarı fazla ses veriyor

Dostlar 1 sene olcak sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum benim için mükemmel bir kulaklık diyebilirim. Ancak son günlerde canımı sıkan bir durum var. Ses seviyesi yüzde yirmiden sonra dışarı bir tık ses vermeye başlıyor. Yüzde elliden sonra duyulabilir bir ses veriyor ve sesi maksimum yaparsam...
  4. sansi salvo

IPhone 15 batarya gerçekten hızlı bitiyor

Sıfır cihaz aldığında İOS cihaz kullanım alışkanlığı yazılımının senin kullanım şeklini tanıması için biraz süre vermen lazım hocam. Şuan cihaz senin hangi uygulamaları sık kullandığını anlamaya çalışıyor. En verimli kullanım şeklin 2 bilemedim 3 haftaya oturur diye düşünüyorum
  5. sansi salvo

Amatör telsizcilik hakkında bilgi almak istiyorum

Teşekkür ederim hocam profilinizi şimdi tanıdım, burda beklemiyordum sizi :D yeşil forumda bana bol bol yardımcı olmuştunuz kafamda büyük oranda çoğu şeyi oturtmama yardımcı oldunuz sağolun 🫶🏻. Son sorularım bu şekildeydi aklıma bir şey takıldıkça bol bol rahatsız ederim sizi 😁
  6. sansi salvo

Amatör telsizcilik hakkında bilgi almak istiyorum

Teşekkür ederim hocam bilgi paylaşımı yaptığınız için. Hala araştırıyorum terimleri, çağrı işareti nasıl yapılır gibi şeyleri kafanda oturtuyorum. Tek korkum mors afebesi ve konumum röleye uzak kuş bakışı ölçüm bakmadım. Anten işini araştırıyorum onun dışında çok problemim yok gibi
  7. sansi salvo

Windows PowerShell açılıp 1-2 saniye sonra tekrar kapanıyor ?

Cmd okey de powershell pek duyduğum bişey değil. Norton indir ücretsiz deneme sürümü veriyor yanlış hatırlamıyorsam. Kapsamlı tarama yapıyor bir sorun çıkarsa ekranda dosya yolunu gösterir en kötü ordan yola çıkarak kaldırmaya çalışırsın bir şey çıkarsa
  8. sansi salvo

5060 Ti ile 200 FPS alıyorum

7500f ve rx580 8 gb ile o değerleri alıyorum şahsen. İşlemci önbelleği kaynaklı olduğunu düşünüyorum
  9. sansi salvo

Çözüldü✓ Sahibinden dolandırıcılığı.

Cümlenin sonunda “da” diyen biriyle o saniye muhabbeti kesmek isterim. Üsluba bak bide dekontunu sohbet çıktısını al şikayetçi ol
  10. sansi salvo

Yeni çakım geldi. Haps Bugs voyager

Güzel ve güven veren bir bıçaktır kendisi. Bir ara radarıma çok takılmıştı. İyi günlerde kullanmak nasip olsun hocam. Forumda çakı bıçak koleksiyoncusu/kamp için kullananları görmek güzel oldu benim için. Hobi amaçlı koleksiyon yapıyorum bende hocam.
  11. sansi salvo

Yardım Cs2 yanıt vermiyor sorunu

Hocam bende bazen fazla uzun sürüyor o yüzden bir sorun mu var acaba dedim. Sabah deniycem daha fazla beklemeyi
  12. sansi salvo

Yardım Cs2 yanıt vermiyor sorunu

Konu hala güncel ve sorun devam etmektedir
  13. sansi salvo

Muhabbet kuşu isim önerisi

İçinden ne geliyorsa onu de hocam. Ben papağınıma başkan ismini koydum
  14. sansi salvo

Bu psu masaüstü pc için kullanılır mı

Everest çok eski markadır ancak bunu almak intihardır. Evde kasıtlı olarak bomba çalıştırmaktır hocam.
  15. sansi salvo

Nasıl hasta olabilirim

Son durum ne sesin çıkmıyor gittin mi okula
Geri