sansi salvo isimli üyenin son içerikleri

1. S

Win 11 e geçemiyorum

Hocam tam net hatırlayamıyorum eski sistemimde vardı bu sorun. Win11 yükseltici kurduğumda biosla alakalı bir şey söylemişti. Tam bilgi bulmaya çalışıp ileticem size
  2. S

Win 11 e geçemiyorum

sorunun çözümü olur mu bilmiyorum ama bios ile alakalıydı sanırım. TPM uyumu tarzı bir şey vardı kullanıcılar sorun yaşamıştı bu yüzden
  3. S

Fellas protein tozu yenilenen forrmüle özel indirim

toza vereceğimiz parayla, tavuk kıyması alıp çeşitli tariflerle tüketmek daha mantıklı geldi.
  4. S

Ev gençleri çalışmamakta haklı mı sizce?

Liseden bilişim mezunuyum. Sistem toplar parçalar formatlar işlem yapar belgem var. Buna rağmen çevredeki bilişimciler iş vermiyor. Lojistik biliyorum. Lojistikçiler iş vermiyor. ( lise stajımı bilişimciler stajyer almadığı için tanıdık birinin lojistik şirketinde çalıştım. Bana iş sözü...
  5. S

Kilo almaya çalışırken karın çalışılır mı ?

Bulk döneminde çok çalışılmaz gibi. Temiz kilo alıcaksanız (yağsız ve protein ağırlıklı) denenebilir.
  6. S

FİTNESSE NASIL BAŞLARIM ?

çekingen olma. Gittiğinde sana Full body ( bütün vücud ) çalıştıracak ilk ay. Sonrasında bölgesel çalışmaya başlıycaksın. Hem kendin araştırır hemde salondakilerle konuşup ayarlarsın hareketlerini.
  7. S

Hazınsızlık gaz gibi sorunlar varmı hocam fiyati uygun geldi içeriği temizse alıcam
  8. S

Gramajına göre yüksek fiyat sanki
  9. S

10-15K arası 2k monitör tavsiyesi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg27aq3a-27-1-ms-qhd-freesync-g-sync-ips-oyuncu-u-fiyati,256420109.html 6-7 ay kadardır kullanıyorum hocam tık demedi yırtılma ghosting yok.
  10. S

Iphone 16 pro vs Iphone 16e

Hocam kullanım süresi düşmez diye düşünüyorum sonuçta böyle bir uygulama olucaksa şimdiden duyurlamaları lazım. Sorun olmaz diye düşünüyorum. Hayırlı olsun şimdiden cihazınız
  11. S

Sokak röportajını engellemeye çalışan akpliler

Siyasi gündeme bulaşınca sinirlerim aşırı geriliyor bu yüzden 2 aydır saldım gündemi. Hayat kalitem arttı
  12. S

Iphone 16 pro vs Iphone 16e

Hocam hat konusuna değinmişsin zaten. Kullanım amacınıza göre seçin. 16e yi daha çok “se” modeller gibi temel özelliklerden arındırırmış standart bir iPhone gibi düşünün. Şahsen seçim şansım olsa yurt dışı cıhazını seçerdim.
  13. S

Kaliteli likit tavsiyesi olan varmı

Üzüm ve alovera… aşamadım 1760380658 Alovera diyince korkmayın hocam üzümle harmanlanınca mükemmel bişey
  14. S

26000 bine 9060 lı bu sistem alınır mı?.

Bana sorarsanız hem ddr4 olması hemde gpunun 8 gb olması büyük eksi en azından benim için. 33 bin tl seviyesine çıkıldığında hem ddr5 hemde 16 gb gpuluk versiyonlar bulunuyor hocam
  15. S

PCH Smokin v1 34999TL

Beklentimi karşılamadı açıkçası. 5070 ve 32 gb ram beklerdim.
Geri