sansi salvo isimli üyenin son içerikleri

1. sansi salvo

Direksiyon Seti önerisi

Vd10 öneriyorlardı hocam en son araştırın derim
  2. sansi salvo

Spor ile ilgili tüm sorularınızı cevaplıyorum

Hocam göbek yağlarını bi çözemedim ya var mı önerin
  3. sansi salvo

Muhabbed Kuşu Ele Nasıl Alıştırılır?

Helal olsun hocam çok zorlama yapmadan devam edin yavaş yavaş iyice güven kazansın
  4. sansi salvo

Yok hocam hatta uyurken de baş ucunuza koyun sizi izlesin diyenler de var ama denemedim ben öyle. Kuşu sürekli insan olan oturma odamıza koyardım insana alışırdı seslerden korkmamaya alışırdı. Ama yanınızda gezdirmeniz iyi olur sorun çıkarmaz
  5. sansi salvo

Normal hocam yabancısınız şimdi ona. Jombonunda dediği gibi bol bol iletişim kurun kafes dışından da ıslık çalın öpücük atın ismini seslenin iyice alışsın ismine. Valla çok muhabbet kuşu alıştırıp sahiplendirdim böyle sultan bakıyorum şimdi
  6. sansi salvo

Hastalığı olmasın kusması normal değil çünkü. Bunlar dışında kuş bi hafta kafeste dursun yeminin suyunun yerini öğrensin, sonra yavaş yavaş elini kafese sok ama korkutmadan yavaş yapman lazım. Ona yaklaş ısırmaya kaçmaya çalışır kaçmaya çalışırsa az da olsa müsade et. Isırmaya çalışınca elini...
  7. sansi salvo

ETS'de Küfür Ettim Diye Dava Edilir Miyim ?

Tazminatı hazırla kanka
  8. sansi salvo

Pepsi Çilek ve Krema Aromalı Kola Hakkında Görüşlerim. Bence Bi Deneyin.

Zincir marketten mi aldın yoksa mahalle bakkalı mı hocam nerden bulabilirim?
  9. sansi salvo

DA Forum Ne Zaman Kuruldu?

Bu adama bulaşma saranın ağlayan kuş halini koymuş. Kınıyorum 😁
  10. sansi salvo

12. sınıflar için sınavlardan sonra izin verileceği doğru mu?

Yks için çalışma izni veriyorlar bazen. Bize vermemişlerdi mesela. Bakanlık onaylı mı bilmiyorum ama
  11. sansi salvo

Boykot Yapanlara Saldıranlar Ve Sosyal Çürüme Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Popcornu görsem cevap vermezdim la utandım kendimden JXIWBCIENXISBJSIENXIEH
  12. sansi salvo

GEREKİRSE SOĞAN EKMEK YERİZ REİSİMİZDEN VAZGEÇMEYİSUXIWNXIENXIWNXISNN
  13. sansi salvo

Sonra mültecilere göçmenlere kucak açtı işte bende bunlara tutuluyorum. Ban falan gelir belki fazla abartmak istemiyorum ama baştaki arap sevdalısı resmen. Çocuk şeyhin elini öpmek nedir ya :D? Neyse sen anladın ne demek istediğimi daha objektif bi adama benziyorsun
  14. sansi salvo

Html ile tasarlanacak site için tavsiye

Hocam bir tier list sitesi mi istiyorsunuz yoksa ürünlerin özelliklerini karşılaştırıp puan verip hangisinin alınmasının daha mantıklı olduğunu söyleyen bir site mi?
Geri