sansi salvo isimli üyenin son içerikleri

1. sansi salvo

Askerde kendi kendine gülmek

Komutanım sen nerde görev yapıyon geçen konuda konuşmuşuzdur da hatırlamıyom. Telefon forum falan çok sıkmıyorlar galiba 1774645116 Art niyetim yok he okuyunca öyleymiş gibi oluyo da merak ettim
  2. sansi salvo

2 farklı marka ram kullanmak

6000 MHz sabitlersen sorun olmaz gibi
  3. sansi salvo

Çözüldü✓ LEAGUE OF LEGENDS DONMA SORUNU

144fps e sabitlemeyi dene makina yüksek fpse çıkıp düşüş yapınca drop yersin gereksiz yüksek fpse zorlamaya gerek yok. Lolün optimizazyonu zaten çöp.
  4. sansi salvo

Ikinci el 3060 alınır mı

3060ın kronik vram sorunu var onu bilerek al. Hepsinde yok da şansına olabilir çevremde alanlarda çıktı vram sorunu. Kart yüke bindiğinde sorunlu olan vram yüzünden sistemi resetliyo ya da kapanıyo. Ya da sürücü kurunca ekran gelmiyor. Dediğim gibi Fullmark testleri iste tam yükteki durumu...
  5. sansi salvo

Trafikte arkadan çarpma sonucu şanzıman bozulur mu?

Arka aks ve salıncaklar zarar görmüş olabilir ama şanzuman dağıtacağını sanmıyorum
  6. sansi salvo

Para kazanmak istiyorum

Valla iyi hocam da vardiyalı ve 12 saat mesaili çok sıkıntı. 8 saatte bile eve gelince bayılıyodum yorgunluktan. Bölümüne göre değişiyor tabii de zahmetli para maalesef
  7. sansi salvo

Para kazanmak istiyorum

Önümüz yaz. Bulunduğun bölgedeki sezonluk fabrikaların 12 saatlik vardiyalı maaşlarını öğren geçen sene burda 70 bin tl idi. En hızlı böyle toplarsın sermayeni ama gecen gündüzün ve sosyal hayatın minimuma iner güzel idare edemezsen
  8. sansi salvo

Kendinizden sonrakine bir şarkı önerin

9. sansi salvo

Mahalle arası spor salonu için 2200 fiyat uygun mu?

Makineler yeniyse ve 4 günlükle okey gibi. Semtinde pahalıdır belki burda 1200 veriyom 3 güne
  10. sansi salvo

İleriye dönük psu önerisi

Element serisini ele kanka kalite olarak düşük kalıyor bi tık. Kendim performans kullanıyorum 1.5 sene olucak memnunum
  11. sansi salvo

Hobi Amaçlı Atış İçin Silah Tavsiyeleri

Öneri yapmak riskli. Yardım ve yataklıktan yatarımız olur diye korkuyorum
  12. sansi salvo

2026'da RX 580 alınır mı?

Küçümsenecek bi kart değil hala istedikleri kadar gömsünler.
  13. sansi salvo

Genelde balon patlatmaca tercihim
  14. sansi salvo

7500f ve rx580 8 gb var açmadığı oyun yok. Kısa vadede de uzun vade için de alınır
  15. sansi salvo

Egzozdan ceza yedim ne yapmalıyım

En iyisi bende öyle yapıyom. Nerdesin dostum beraber gezelim bi ara çay da içeriz hazır ramazan da bitti
Geri