sansi salvo isimli üyenin son içerikleri

1. sansi salvo

Öneri Güzel Powerbank Önerisi

Bunlarda güzelmiş hocam da kapasite yüksek ve fiyatın düşük olması bi ikilemde bıraktırıyo. değerlendiricem bunuda teşekkürler
  2. sansi salvo

20K olan güzel gibi duruyor hocam araştırıcam markayı teşekkürler. başka tavsiyeniz varmı?
  3. sansi salvo

Kaliteli bi cihaz lazım hocam ya 800 tllik ne kadar performans verir bilemedim
  4. sansi salvo

Şarj hızını karşılıyor hocam sorun yok onda. Bi sene önce bakmıştım sanırım bu modele yine powerbank arıyordum öyle kaldı aklımda. Yorumlarda iki üç kişi olumsuzluk yaşamış bilemedim 1784394356 Hiç sorun değil hocam olur öyle
  5. sansi salvo

Bunların kronik sorunlardı vardı enson. Şarj tutmama, dolmama veya hızlı boşalma gibi bilginiz varmı hocam?
  6. sansi salvo

Dostlar selam. Boşluk buldukça sahila dağa taşa balığa kampa gider çadır atarım. Şarj sorunuma çözüm bulmam lazım. Cihazım ip13 ama genelde iki üç kişi gittiğimiz için birden fazla kişi, minimum iki kişi kullanıyoruz. Bazen de tek şarjla idare etmemiz gerekiyor. Şöyle iki veya üç kişinin rahat...
  7. sansi salvo

Hava Çok Sıcak.

Bu ne sıcak yaw Bursa cahannam
  8. sansi salvo

Staj Yapmak Neden Bu Kadar Sıkıcı ?

Nss indir fena sarıyo. Öyle öyle bi ay idare etmiştim en azından
  9. sansi salvo

Ramlar %50 Zam Gelecek Diyolar

Kaynak nedir
  10. sansi salvo

Sarımsaklı Plajına Yakın Konaklama

Apartta kalmıştım. İki sene önce sanırım gecelik 2.5k dı. Sadece uyumaya girmiştim ama iyiydi. Hatta denize 5 dk bile yürümüyordum iki köşe dönünce denizdeydim ismini hatırlarsam yazarım
  11. sansi salvo

Telefonumu Kaybettim Nasıl Bulabilirim

Takip cihazından ziyade icloud şifresini evinde bir yerde not olarak barındırmasını tavsiye ederim ben. Cihazımı buldan rahatlıkla bulunabilir sonra
  12. sansi salvo

Telefonumu Kaybettim Nasıl Bulabilirim

Geçmiş olsun hocam. Yeni sahibine de hayırlı olsun demek düşer. Servis şöförü cihazı alıp ofislerine götürse, sizde face id ile kendinizin olduğunu kanıtlasaydınız çözülürdü iş.
  13. sansi salvo

Pxn A7 Shifter Uygun Fiyatla Stoklarda!

Trendyol linki atmış biri ordan girdim sepete ekledim. Şehrime özel indirimle 2699 a geliyor bende
  14. sansi salvo

Köpegimize Yeni Yuva Arıyoruz !!!

Tilki kurt kırmasımı kirve ney bu Maşallah
Geri