Aynı sorun yaklaşık 2 aydır var bende de. Modem gidiyor bazen 5-10 dakika gelmiyor, sizin gibi 20-30 saniyelik kesintiler yaşıyorum ama ne modemde bir sorun var ne de müşteri hizmetlerinin dedikleri gibi sorunsuz çalışıyor. Bazen paketin yarı değerini bile almıyorum. Telekom işkencedir. Alt yapı...
Dostlar 1 sene olcak sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum benim için mükemmel bir kulaklık diyebilirim. Ancak son günlerde canımı sıkan bir durum var. Ses seviyesi yüzde yirmiden sonra dışarı bir tık ses vermeye başlıyor. Yüzde elliden sonra duyulabilir bir ses veriyor ve sesi maksimum yaparsam...
Sıfır cihaz aldığında İOS cihaz kullanım alışkanlığı yazılımının senin kullanım şeklini tanıması için biraz süre vermen lazım hocam. Şuan cihaz senin hangi uygulamaları sık kullandığını anlamaya çalışıyor. En verimli kullanım şeklin 2 bilemedim 3 haftaya oturur diye düşünüyorum
Teşekkür ederim hocam profilinizi şimdi tanıdım, burda beklemiyordum sizi :D yeşil forumda bana bol bol yardımcı olmuştunuz kafamda büyük oranda çoğu şeyi oturtmama yardımcı oldunuz sağolun 🫶🏻. Son sorularım bu şekildeydi aklıma bir şey takıldıkça bol bol rahatsız ederim sizi 😁
Teşekkür ederim hocam bilgi paylaşımı yaptığınız için. Hala araştırıyorum terimleri, çağrı işareti nasıl yapılır gibi şeyleri kafanda oturtuyorum. Tek korkum mors afebesi ve konumum röleye uzak kuş bakışı ölçüm bakmadım. Anten işini araştırıyorum onun dışında çok problemim yok gibi
Cmd okey de powershell pek duyduğum bişey değil. Norton indir ücretsiz deneme sürümü veriyor yanlış hatırlamıyorsam. Kapsamlı tarama yapıyor bir sorun çıkarsa ekranda dosya yolunu gösterir en kötü ordan yola çıkarak kaldırmaya çalışırsın bir şey çıkarsa
Güzel ve güven veren bir bıçaktır kendisi. Bir ara radarıma çok takılmıştı. İyi günlerde kullanmak nasip olsun hocam. Forumda çakı bıçak koleksiyoncusu/kamp için kullananları görmek güzel oldu benim için. Hobi amaçlı koleksiyon yapıyorum bende hocam.