Dün VXE R1 SE+ için açmıştım aynı konuyu ama pek içime sinmedi. Bende A9 modeline yöneldim tutuş açısından falan. Plus modeli olmadığı için düz A9 alacağım. Üniversite de kullanacağım için çok fazla vakit geçirmem üzmeyecek olsa yeterli. Önerir misiniz kullananlar varsa deneyimlerini aktarırsa...
Araştırma yaparken gözüme bu model takıldı. Yaklaşık 2k bütçe ayırdım kablosuz ve bataryalı olması önemli. Bu modeli kullanan veya bilenler varsa yardım ve görüşlerini bekliyorum. Başlıkta se yazdım ama düz r1 de alabilirim...
300 nit %100 srgb fhd 144hz. Parlaklık değeri biraz düşük hocam ama üzmez. Hall sensör sorununu çözüldü diyorlardı canlı destekten bilgiyi onayladım sorun çözülmüş. Pil süresine tam hakim değilim ama video oynatma 8-10 saat demişler kesin bir bilgim yok. Tek bilmediğim gpu tgp değeri ama en...
İki modelde 1 tb 5070/8 ancak 16 gb ram var. 5060/8 ancak 32 gb ram ve daha yeni işlemci olduğu için aklım çelindi. Önümüzdeki 2 sene yükseltme yapamam gibi. Ayrıca hall sensörü düzeldi diye okudum. kullanan veya bilgisi olan varsa öneride tavsiyede bulunursa çok iyi olur...
Bu akşam, bilemedim yarın laptop almayı düşünüyorum. Bütçem minimum 50, maksimum 70 bin TL. Gerçekten değecek bir cihaz olursa 3-4 bin kadar daha çıkabilirim.
Özellikle 1 TB depolama, en az 24 GB RAM ve RTX 5060 istiyorum. 16 GB RAM bana artık düşük geliyor. 5060 olmazsa RTX 4060/4050 de...