Kalabalık yerde olsa iddaa bayi derdim. Yerin ihtiyaç ve taleplerine göre şekillenir. İnsanlara sorun mesela ne olsa güzel olurdu niye ihtiyaç var gibisinden
Ufakmış hocam daha sıkıntı yok dedikleri gibi büyüdükçe vazgeçer ki ufak ufak vazgeçmeye başlamış dilledikten sonra elinize çıkıyor ilerde ısırmadan çıkmaya başlar. Tüyü kadar ömrü olsun
Dostlar f/p önerilerinizi bekliyorum. Kablosuz olsalar daha iyi olur ama kabloluda olur. Genel olarak Lol cs ağırlıklı hikayeli oyunlar oynarım. Klavye %75 olursa daha iyi olur. Önerilere açığım.
Öncelikle duble İskender yerdim. Bol tereyağlı ama. Birde büyük ayran he öyle küçük falan da değil. Sonra 5 milyon kadarını fazie atarım. Kalan parayla daireler satın alır kira parasıyla ömür boyu geçinirim. 150-200k gibi bir şey ayırır e30, sec300 toplar garajıma atar haftasonu mangala giderdim..
Elini çekme ondan korkmadığını belli etmen lazım. Kaçarak ısırmaya çalışırsa elini gagasına götür ve zarar veremediğini anlamasını sağla. Isırmayı az biraz bırakınca gagasına dokun sevmeye çalış. Isırma alışkanlığı bitene kadar devam edebilirsin
Hocam dışkısı bana normal gibi geldi. Yerinde duramıyor enerjikse iyi bişey halsizse sıkıntı. Birde marulu fazla kaçırmayın ishal yapar. Elde durunca ayakları ısınıyorsa sıkıntı yok uyumaya hazırlanıyordur 😀