Hocam tam net hatırlayamıyorum eski sistemimde vardı bu sorun. Win11 yükseltici kurduğumda biosla alakalı bir şey söylemişti. Tam bilgi bulmaya çalışıp ileticem size
Liseden bilişim mezunuyum. Sistem toplar parçalar formatlar işlem yapar belgem var. Buna rağmen çevredeki bilişimciler iş vermiyor. Lojistik biliyorum. Lojistikçiler iş vermiyor. ( lise stajımı bilişimciler stajyer almadığı için tanıdık birinin lojistik şirketinde çalıştım. Bana iş sözü...
çekingen olma. Gittiğinde sana Full body ( bütün vücud ) çalıştıracak ilk ay. Sonrasında bölgesel çalışmaya başlıycaksın. Hem kendin araştırır hemde salondakilerle konuşup ayarlarsın hareketlerini.
Hocam kullanım süresi düşmez diye düşünüyorum sonuçta böyle bir uygulama olucaksa şimdiden duyurlamaları lazım.
Sorun olmaz diye düşünüyorum. Hayırlı olsun şimdiden cihazınız
Hocam hat konusuna değinmişsin zaten. Kullanım amacınıza göre seçin. 16e yi daha çok “se” modeller gibi temel özelliklerden arındırırmış standart bir iPhone gibi düşünün. Şahsen seçim şansım olsa yurt dışı cıhazını seçerdim.
Bana sorarsanız hem ddr4 olması hemde gpunun 8 gb olması büyük eksi en azından benim için. 33 bin tl seviyesine çıkıldığında hem ddr5 hemde 16 gb gpuluk versiyonlar bulunuyor hocam