Yok hocam hatta uyurken de baş ucunuza koyun sizi izlesin diyenler de var ama denemedim ben öyle. Kuşu sürekli insan olan oturma odamıza koyardım insana alışırdı seslerden korkmamaya alışırdı. Ama yanınızda gezdirmeniz iyi olur sorun çıkarmaz
Normal hocam yabancısınız şimdi ona. Jombonunda dediği gibi bol bol iletişim kurun kafes dışından da ıslık çalın öpücük atın ismini seslenin iyice alışsın ismine. Valla çok muhabbet kuşu alıştırıp sahiplendirdim böyle sultan bakıyorum şimdi
Hastalığı olmasın kusması normal değil çünkü. Bunlar dışında kuş bi hafta kafeste dursun yeminin suyunun yerini öğrensin, sonra yavaş yavaş elini kafese sok ama korkutmadan yavaş yapman lazım. Ona yaklaş ısırmaya kaçmaya çalışır kaçmaya çalışırsa az da olsa müsade et. Isırmaya çalışınca elini...
Sonra mültecilere göçmenlere kucak açtı işte bende bunlara tutuluyorum. Ban falan gelir belki fazla abartmak istemiyorum ama baştaki arap sevdalısı resmen. Çocuk şeyhin elini öpmek nedir ya :D? Neyse sen anladın ne demek istediğimi daha objektif bi adama benziyorsun
Hocam bir tier list sitesi mi istiyorsunuz yoksa ürünlerin özelliklerini karşılaştırıp puan verip hangisinin alınmasının daha mantıklı olduğunu söyleyen bir site mi?