Sansurcod isimli üyenin son içerikleri

1. S

❌İndirim Bitti! Adidas Duramo Speed M 931₺ !

Aldım hocam ya en kötü iade ederim bir şey olmaz. Teşekkür ederim
  2. S

❌İndirim Bitti! Adidas Duramo Speed M 931₺ !

Kalıbı darmış ya 41,5 giyiyorum newbalance da felan ama 42 olmaz muhtemelen 1 numara büyük alın yazmış herkes
  3. S

🔥İndirim Hattını TT mobile taşıyanlara ve yeni hat alanlara ek 3 aylık 50GB 1000dk 1000sms

Hat abimin adına geçiş yapamadım ya hariakymış valla :D
  4. S

🔥İndirim Auhma Ahv-02 17000pa Kablosuz Taşınabilir Araç İçi Süpürgesi Mor 🏷️ 1.019 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B08KGD7F9W?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 Şu ürünü amazon depodan 1300e aldım 2 bin tl ye de akü ve sarj cihazını aldım. Mükemmel ötesi tavsiye ederim.
  5. S

Canon EOS R10 32Bin TL

Aşırı ihtiyacım vardu bu makinaya nasıl görmedim ya şu başlığı kaçırdım of
  6. S

❌İndirim Bitti! Philips oneblade traş makinesi - 678 Tl

Çok pardon hocam yanlış ifade ettim. Bıçak demek istemiştim
  7. S

❌İndirim Bitti! Philips oneblade traş makinesi - 678 Tl

Hocam içinden kaç tane başlık çıkıyor ? Ben de bu üründen var ama başlıkları hafif eskidi başlık almak yerine bunu almak hem yedek makina olur daha mantıklı geldi :D
  8. S

🔥İndirim 🔥Amazon Günlük İhtiyaçlarda 2. Ürüne %70 İndirim🔥

kanka sen ulaşmayı bilmiyor olabilir misin ? :D Valla yıllardır istediğim an ulaşabiliyorum hemde 1 dakika bile kısa sürede. ister mesajlaşarak ister aramalarını istiyorum hahaha. bence sende sorun var
  9. S

Ultenic K10 Airfryer, Fritöz, 5 Litre XL, 1500 W, Siyah 799 TL

Şu cihazları artık bedava verecekler diye düşünüyorum :)) Ultenic K10 Airfryer, Fritöz, 5 Litre XL, 1500 W, Siyah 799 TL
  10. S

🔥İndirim 🔥Amazon Günlük İhtiyaçlarda 2. Ürüne %70 İndirim🔥

Amazon kadar müşteri memnuniyetini ön planda tutan başka bir alternatif yok tr de. Saçmalamışsın..
  11. S

🔥İndirim Watsons İndrim + 200 Tl kupon kodu Sınırsız kullanılıyor.

6 tanesini bugün teslim aldım. mağazaya kargolatmıştım. 4 tanesi de yarın teslim edilecek mağazaya :)) Konu sahibine teşekkürler
  12. S

Bestway bahçe havuzu 1062 TL

Stokta yok beyler, stok hatası var o yüzden böyle. Müşteri hizmetleri söyledi.
  13. S

Bestway bahçe havuzu 1062 TL

Sipariş verilmiyor maalesef
  14. S

🔥İndirim Watsons İndrim + 200 Tl kupon kodu Sınırsız kullanılıyor.

Ben dün siparişlerin bir çoğunu kurumsal olarak sipariş ettim. Son iki siparişi bireysel faturaya çekmiştim. bireysel olanlar iptal olmuş diğerleri kargoya hazırlanıyor.
Geri