santaclause isimli üyenin son içerikleri

1. santaclause

Çözüldü✓ Rx7800xt Driver Sorunu Acil Yardım

Format attıgım için kayıtlara ulaşamadım şuan tekrar win10a geçip daha eski sürücü kurmayı deneyeceğim ve sonrasında hata raporuna bakacağım çıkan hatayı yazacağım bilgilendirecegim
  2. santaclause

Hayır hangi sürüm olduğunu unuttum fakat bir çok sürüm denedim
  3. santaclause

Hayır yapmadım ve onlardan anlamıyorum o yüzden öyle ayarlar veya oc yapmıyorum
  4. santaclause

Hayır hiç bir program yüklemedim psu 850w coolmaster
  5. santaclause

AMD Adrenalin 26.6.2 (Whql) Çıktı !

Açtım ve etiketledim 1782653914 Bende hepsi sorunlu 🤣😔
  6. santaclause

Bir kaç gün önce başlayan sorunumu bir çok yöntem denedim fakat çözemedim sorunum ekran kartı driver ile ilgili eski bir sürüm kullanıyordum sorunsuz taa ki karışma sürümünüzü güncelleyin çıkana kadar güncelledikten sonra çökmeler donmalar kasmalar oluştu ve oyunlarda 50-60 fps düştü yardım...
  7. santaclause

Hepsini denedim fakat sorun bende halen düzelmedi 1782653114 Win11 e geçtim yeni sürüm eski sürüm hepsini denedim fakat sorun çözülmedi bende halen 7800xt var bendede
  8. santaclause

Hangi sürümdesin suan ve ekran kartın nedir
  9. santaclause

Bende sorun düzelmedi suan 11e geçiyorum öyle deneyeceğim Buda olmazsa ne yapacağız bilmiyorum eskimsürğmlerde olmuyor
  10. santaclause

Çözüldü✓ AMD Ekran Kartı Hatası

Bunu bende denedim sorun çözülmedi sanırım Win11 için bu ben win10 kullanıyordum şimdi win11e geçip deneyecegim
  11. santaclause

Bende win 10 kullanıyorum bir çok sürümü yükledim fakat hepsinde rezalet fpsler ve hatalar alıyorum win11e geçince düzeldi mi senin
  12. santaclause

Çözüldü✓ Ekran Kartı Hatası ve Driver

Oyun içi ayarlarım zaten düşükte +200 fps aldığım oyunda suanda 80 fps ve donmalar takılmalar yaşıyorum eski yeni sürüm hepsini herşeyi denedim olmuyor
Geri