Schneider 1000va line interaktif ups aldım kullanan arkadaşlar bilgi verebilir misiniz direk kullanabilirmiyim yoksa belli bir saat sarj etmem gerekiyor mu
Topraklama olup olmadığını biliyorum yeni taşındığım için ürün ise bu https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mwe-v3-850w-80plus-gold-gen5-siyah-guc-kaynagi.html
Teşekkür ederim aynı sorun ile karılaşmak istemiyorum tekrar ben psu gider diye beklerken işlemcim ve anakartım gitti bunun için ups düşünüyorum fakat online ses ve günümüz şartlarında fiyatları pahalı oldugu için bilemiyorum
Arkadaşlar başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum.
Flim izlerken aniden apartmanın sigortası attı büyük ihtimalle birisi kısa devre yaptırdı ne olur ne olmaz diye psu şalterinide kapattım ve dışarı cıktım bir kaç saat sonra geldiğimde ise şalteri kaldırmışlar fakat bilgisayarı açmak...
Maalesef ki apartmanda oturuyorum ve kim bilir prize neler takıyorlar ki apartmanın ana şalteri atıyor s link akım korumalı priz kullanıyorum elektrik kesintisinde powerdan şalteride kapatmama ragmen kurtaramadım
Sürekli elektrik kesintisinden dolayı bilgisayarımın parçaları gitti akım korumalı priz kullandığım halde bunun önüne geçmek için tavsiyeleriniz nedir neler yapılabilir ups düşünüyorum nasıl bir ups almalıyım fikirlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim