santaclause isimli üyenin son içerikleri

1. santaclause

Yardım Schneider 1000va kullanımı

Schneider 1000va line interaktif ups aldım kullanan arkadaşlar bilgi verebilir misiniz direk kullanabilirmiyim yoksa belli bir saat sarj etmem gerekiyor mu
  2. santaclause

Yardım KABLOSUZ GAMİNG KULLAKLIK ÖNERİSİ

[H3 id='HyperX+Cloud+II+Core+Wireless+Kablosuz+bakabilirsin+ben+kullanyorum+gayet+memnunum']HyperX Cloud II Core Wireless Kablosuz bakabilirsin ben kullanıyorum gayet memnunum [/H3]
  3. santaclause

Yardım 2 farklı ups markasında karasız kaldım

arkadaşlar ups alacağım fakat APC VE FSP arasında kararsız kaldım kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi
  4. santaclause

Yardım 850w psu kullanıyorum ne tür ups almalıyım

Topraklama olup olmadığını biliyorum yeni taşındığım için ürün ise bu https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mwe-v3-850w-80plus-gold-gen5-siyah-guc-kaynagi.html
  5. santaclause

Teşekkür ederim aynı sorun ile karılaşmak istemiyorum tekrar ben psu gider diye beklerken işlemcim ve anakartım gitti bunun için ups düşünüyorum fakat online ses ve günümüz şartlarında fiyatları pahalı oldugu için bilemiyorum
  6. santaclause

Evet hocam maalesef
  7. santaclause

Arkadaşlar başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Flim izlerken aniden apartmanın sigortası attı büyük ihtimalle birisi kısa devre yaptırdı ne olur ne olmaz diye psu şalterinide kapattım ve dışarı cıktım bir kaç saat sonra geldiğimde ise şalteri kaldırmışlar fakat bilgisayarı açmak...
  8. santaclause

ELEKTİRİK KESİNTİSİNDEN KORUNMA

Maalesef ki apartmanda oturuyorum ve kim bilir prize neler takıyorlar ki apartmanın ana şalteri atıyor s link akım korumalı priz kullanıyorum elektrik kesintisinde powerdan şalteride kapatmama ragmen kurtaramadım
  9. santaclause

ELEKTİRİK KESİNTİSİNDEN KORUNMA

Sürekli elektrik kesintisinden dolayı bilgisayarımın parçaları gitti akım korumalı priz kullandığım halde bunun önüne geçmek için tavsiyeleriniz nedir neler yapılabilir ups düşünüyorum nasıl bir ups almalıyım fikirlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
  10. santaclause

Ram mhz yukseltirken sorun yaşıyorum lutfen acil yardım

AMD Ryzen 7 9800X3D ASUS Prime B840-Plus WiFi AMD B840 Soket AM5 DDR5 7600+(OC)MHz ATX POWERCOLOR HELLHOUND Spectral White RX7800XT 16G-L/OC/WHITE 16GB GDDR6 256Bit DX12 Patriot Viper Venom RGB PVVR516G60C30 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 sistemimde biostan expo1 ve expo2 5600 seçtigimde...
  11. santaclause

Çözüldü✓ Bios ayarlardan sonra bilgisayar yeniden başlatıyor açılmıyor

Sistemi komple sıfır aldım
  12. santaclause

Çözüldü✓ Bios ayarlardan sonra bilgisayar yeniden başlatıyor açılmıyor

AMD Ryzen 7 9800X3D ASUS Prime B840-Plus WiFi AMD B840 Soket AM5 DDR5 7600+(OC)MHz ATX POWERCOLOR HELLHOUND Spectral White RX7800XT 16G-L/OC/WHITE 16GB GDDR6 256Bit DX12 Patriot Viper Venom RGB PVVR516G60C30 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 sistemimde biostan expo1 6000 mhz yaptıgımda...
  13. santaclause

9800xd3 ve rx7800xt ile dusuk fps

Yardım edebilecek kimse yok mu
Geri