SantimantalistGamer isimli üyenin son içerikleri

1. S

A520M anakart alacağım Gigabyte mı alayım MSI mı alayım?

msi ayni anakarti kullaniyorum miss gibi, daha fazla yazilim destegi var :))
  2. S

Hp Pavilion g6 i5 3210m YARDIM !!

4gb ram vardi, 8gb yaptim, bios sürümü 2012 falan yaziyor, yapilacak ayarlar nedir, roblox acsin yeter, güncelleme falan bilmiyorum dün windows update'de biseyler cikti onlari güncelledim o kadar
  3. S

LÜTFEN !!Acil Yardim Ekran Yirtilmasi

İ5 3210m 8gb ram hocam görev yöneticisini acıyorum, ram %50yi gecmezken islemci %20-30 dayken oyunda ekran yirtilmasi oluyor ve arkada herhangi birsey calismiyor özellikle robloxta yapiyor, cihaz yavas calisirkende oluyor. sorun nedir ?
  4. S

Aniden cmd açılması virüs mü

dost bazı uygulamalar ve oyunlarda açılırken cmd acıyor kapıyor, gayet normal cok süpheliysen yükle eset antivirüs tarat
  5. S

Laptopu hdmi ile ekran olarak kullanabilir miyim ?

yani kasadan gelen hdmi kablosunu laptopa bagladıgım zaman 1.ekran olarak kullanamam
  6. S

Laptopu hdmi ile ekran olarak kullanabilir miyim ?

bir kasam var birde laptop kasayı hdmi ile laptopa baglasam laptopu mönitör gibi kullanabilir miyim ?
  7. S

Hangi interneti kullanıyorsunuz?

100/25 300 tele
  8. S

Steamde ücretsiz ama ücretli sayılan oyunlar

anlatamadım tam olarak ama kütüphaneye eklediginizde 10 oyun sahibiyseniz mesela o oyunu eklediginizde 11 oluyor hatırladıgım kadarıyla bir kac tane vardı boyle oyun isteyene ss atarım anlatmak istedigim seyi
  9. S

Bu laptop lol kaldırır mı

valo acar mı
  10. S

laptopa +4 atsam
  11. S

i5 3210m 4gb ram lol acar mı
  12. S

PTT Kargo 150 TL'lik Ürüne 210 TL Ücret Aldı

hocam bosverin vermis oldunuz gitti bitti cok kafayı takmayın olur oyle seyler arada
  13. S

Ryzen 3 3100 gtx 970 4gb Valorant ?

Valorant oynarken arkada şarkı dinlerim veyahut google acık olur iyi midir ? kullanılır mı ? nasıl sistem elimde bu parçalar var yükseltmeye gidilirse neler yükseltilebilir a520m a pro anakart 8x2 16gb 3200mhz ram
Geri