Santino isimli üyenin son içerikleri

1. Santino

İnceleme BEAST R75 HE PRO 8K Hz - MANYETİK & KABLOSUZ KLAVYE İNCELEMESİ

Aldığıma bin pişman olduğum tek ürün oldu. Alacak arkadaşlar ürün arızalı gelse sonrasında bir sıkıntı olsa bile garanti kapsamı dışında olacağını bilsin ve öyle alsın. Benim şanssızlığımda olabilir yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
  2. Santino

Konuyu hortlatıyorum ama cevap verebilme şansınız var mı? @gunesss
  3. Santino

Fiber internet ve Routher hız desteği

Çok teşekkür ederim hocam bunu belirteceğim herhangi bir ücret talep ederler mi bundan. Wifi6 y ıparalı almıştım zaten turkcellden
  4. Santino

hangisinden isteyeyim var mı bir görseli hocam. Şimdi onlar gelincede kopma olmaz değişmeden giderler
  5. Santino

Bundan var hocam
  6. Santino

Ne sorun yaşamıştı hocam benim ki aydınlatması ile ilgili
  7. Santino

Wifi düşüyor hocam. Dağıtıcıda kopup duruyor zaten. Yerde duran ufak kutudan kaynaklı bir şey mi acaba baya eski çünkü.
  8. Santino

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Alınır mı hocam ne diyorsunuz? https://www.incehesap.com/govee-rgbicw-koruyucu-kaplamali-led-serit-isik-s-3-m-h612f-fiyati-80939/
  9. Santino

Kablosuz bağlı
  10. Santino

Hocam 100mbps fiber internet kullanıyorum superonline wifi 6 modem aldım turkcellden ama hala telefonda vs kopmalar yaşıyorum. Dağıtıcıya bağladıktan sonrada sürekli kopmalar oluyor. Ne yapmam gerek aydınlatabilir misiniz?
  11. Santino

6 Şubatta ürünü aldım arızalandı. Teknik servisle iletişime geçmeye çalışıyorum günde sadece bir mesaj atıyorlar galiba 2 gündür hala konuşmanın devamı gelmedi. Bir mesaj atıyorlar geri 24 saat boyunca yoklar.
  12. Santino

Beast R75 kablosuz da 8K destekliyor mu şimdi? Öyle bir ifade gördüm de bilgili arkadaşlar aydınlatabilir mi.
  13. Santino

Öneri Bilgisayar Masası Önerisi

Hocam sondaki masa ebat olarak gayet tatmin edici gibi ama 160x80 lik bir suntalam tablayı o dört adet ayak nasıl idare edecek şüphelerim var sallanma yapabilir gibi.
  14. Santino

Hocam sallanma yapıyor mu masa peki kasayı üstte mi kullanıyorsunuz yoksa masanın altında mı? Birde hocam son attığınız 160cm kapıya geliyor max odama sığacak ebat 150cm.
  15. Santino

Hocam diğer formlarda gezerken gördüm bende üç markadan öneriyorlardı; Flinder, Aepelia, Ceremical. Sondaki pek sağlam gelmedi gözüme ilgili linkleri de bırakıyorum fikriniz nedir? https://flinder.com.tr/products/kesonlu-calisma-masasi-140x60-beyaz-kesonlu-bilgisayar-masasi-ofis-masasi...
Geri