Olmamış kim önerdi bunları bu bütçeye bu anakartı bu ekran kartı ne alaka 45K'ya 5070 sistem alınıyor ayrıca o windows keye 130 dolar vermeyeceğinizi...
amd kart kullanmaz umarım kullanırsa direk ignorelarım enayilere satılan bir sistem haline gelir 3060 sistemimi nasıl 30 bine birisine geçirdiğim gibi...
Benim eve gelseniz size gösteririm 4k 60 fpste oynarım oyunları ne kadar grafiklerin muazzam gözüktüğünü ve saatlercede oynasanız sıkılmyacağını arada 2k...
Eğer bu modeli istiyorsanız alın oled kullanmadığınız sürece ips gibi panellerde 4k ve 2k nın farkını hiçbir zaman anlayamacaksınız ki 4k benim 3080 ti da...
Evet iyi değil ama sen bu hızı tam alamıcaksın kayıplarla alıcaksın canım benim bu yüzden keenetic bir modem alsanız yetebilir size modern olarak bi bu var
vdsl se pek yapacak birşeyiniz yok en iyi modemide kullansanız vdsl gibi iğrenç bir altyapıyla pek faydalı kullanamazsınız interneti
1760360629
20 senelik...
Malesef ben sıvı soğutucu kullanmıyorum ve sevmiyorumda kartımı undervoltla kullanıyorum bi tık ve kaliteli bir hava soğutucunun gerçekten daha kaliteli...
Attığım psu sisteme yeter eğer sorunsuz gelirse 3-4 bin liraya kadar alabileceğiniz en iyi psudur kendisi birçok markadan daha güven veriyor en azından ve...