kulaklık mikrofonunu kullanmak istiyorum fakat windows 11 pro cihazımda mikrofon gözükmesine rağmen kayıt aldığımda tıslama dışında ses gelmiyor sürümden mi kaynaklı sorun?
Bilmiyorum ne yapmislar ana kart ustte kaldi herhalde. kasa, hdmi kablosunun ucundaki plastigi girisi engelliyor. Bir de ekran kartin girisindeki altın dişlerden ikisinin altin kismi yarisina kadar soyulmus ben de soymus olabilirim yanlislikla bir sorun olur mu?
Az once pc geldi ekran kartini falan taktim ama ekran kartindaki hdmi girişini kasanin iskeleti kapattigi icin monitörü anakarttaki hdmi girisine bagladim. Kasanin fanlari dönüyor islemci fani dönüyor ekran karti fani biraz dönüp sonra duruyor ram ışıkları yanmıyor. Sorun nerede lutfen yardim edin
modem şu anda alt katta ama çekim kuvveti 5 diş oluyor. Modemden bağımsız şekilde cihaz kendisi kopma kapanma gibi sorunlar yapıyor mu diye sormuştum hocam
1682515138
şu anda öyle bir imkanım yok maalesef :(
anladım hocam zam gelecek dendi ben de parayı hesaba çektiğim için bir an önce almak istiyorum. 12100f le kalıp 650w yapayım diyorum. Hikayeli oyunlar pek oynamam fps tarzı oyunlar oynarım uzun süre götürmesini istiyorum içime sinerse alacağım
https://www.gaming.gen.tr/urun/279185/imola-6600-intel-i3-12100f-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
i5 12400f ve 650w güç kaynağı yükseltmesiyle almak istiyorum. Alınır mı? Farklı özelleştirme öneriniz var mı?
r5 5600 geliştirmesi dışında önerdiğiniz bir özelleştirme var mı? Ayrıca anakartı hakkında bazı kötü yorumlar gördüm kullanan veya bilgisi olan arkadaş bilgi verebilir mi?