https://www.hepsiburada.com/asus-vivobook-x1502za-ej10667-ci5-1235u-8gb-512gb-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00004I62ZN?magaza=ALBEDO
bu laptopu alıyorum bellek hızı 3200 mhz ama +8 ram eklerken neye dikkat edeceğim nasıl seçeceğim her marka model oluyor mu? öneri var mı?
Araştırdım hocam.
sistemsel olarak fena değil, klavye ışığı portlar vesaire de başarılı.
kasa kalın, wifi driverı falan kurmak gerekiyormuş, hoparlör için çok kötü yorumlar var, incelemeler dahil. Film izleyen biriyim. Yalnız daha kötüsü touchpad'in birçok unboxing videosunda çok sıkıntılı...
w11 altı kullandırtmaması sorun, ethernet girişi yok, sarj değerleri ve dış materyallerde sorunlar var. benim içime sinmemesinin sebebi bu hocam. ayrıca ram eklemek şartmış görüldüğü üzere. sipariş edersem yanında uygun olan rami bulup onu da satın almam gerekiyor. durum biraz sıkıntılı. daha...
hocam ram upgrade gerekir ona ayrıca ghz düşük, fakat illa ki vivo olmasına gerek yok farklı bir seri varsa farklı bir marka da olabilir. Huwaie demiştim örneğin. Attığım vivo I5 1135G7 12 GB 256 IPS ekran olan daha mantıklı değil mi 1000 lira farkla? Diğerinin avantajı ne olacak?
hocam ben zaten trade vesaire yapıyorum bir de film izlerim internette surflerim o yüzden zenbook biraz gereksiz masraf olur diye düşündüm. Vivobook bu yönde çoğu ihtiyacı görür diye düşünüyorum...
Merhaba ben kasamı satıp iş ve ev için laptop alacağım. 9-13 bin lira arası bütçe ayarladım. Asus vivobook düşünüyorum. Lenovo idepad 3 serisine baktım ama ses ve ekran kötüymüş, Huawei matebooklara baktım ama pek bir şeyde karar kılamadım. Oyun oynamıyorum. Ram 8 üstü 12-16 falan olsun. İşlemci...