Sarajevo isimli üyenin son içerikleri

1. S

viewsonic va2432-h monitor ses sorunu

ilgili aşamaları yapıyorum youtube da bakmadığım video da kalmadı ama sorunu çözemedim destekleriniz için teşekkür ederim. 1744825574 ilgili aşamaları yapıyorum youtube da bakmadığım video da kalmadı ama sorunu çözemedim destekleriniz için teşekkür ederim.
  2. S

Sanırım aşağıdaki yardan bahsediyorsunuz ?
  3. S

Eğer sizi yormayacaksa ayarlardan yapılacak adımları listeleyebilir misiniz ? Güncel driverları da indirdim ancak çözemiyorum desteğinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  4. S

Viewsonic VA2432-H Hoparlör Sorunu

Viewsonic VA2432-H monitör aldım ancak hoparlörü olsada ses alamıyorum, kulaklık taktığımda sesi alıyorum, ama hoparlöründen ses almayı bir türlü başaramadım, ayarlarını mı yapamadım yoksa hoparlör mü bozuk anlayamadım, bu sorunu yaşayan ve çözen varsa geri dönüşlerini beklemekteyim.
  5. S

Tüm herşeye baktım ancak benimde ekrandan ses gelmiyor ? Ekranın hoparlörü mü bozuk yoksa ayarlarını ben mi yapamadım anlayamadım, bu konuyu çözebilen var mı ?
  6. S

Viewsonic VA2432 Monitör hakkında hoparlör destek

Tüm herşeye baktım ancak benimde ekrandan ses gelmiyor ? Ekranın hoparlörü mü bozuk yoksa ayarlarını ben mi yapamadım anlayamadım, bu konuyu çözebilen var mı ?
Geri