İki ekran kartıda en düşük ayarlarda çalışıyor, kendi programlarından değişiklik yapmama rağmen sorun devam etmekte Afterburner'da etki etmemektedir.
Sistem > Güç ayarlarında AMD High Performance ayarlı
CPU 3975 MHZ - 1.15 Volt ile çalışmakta - Rayzen 5 3600x
Tüm driverlar güncel.
GPU Tweak son 3 sürüm dahil hepsini denedim aralarında aylar var olan varyantlar sorun değişmedi.
Afterburner 463 ile deniyorum son beta sürümünden bir önceki sağlam versiyonu onunlada değişen durum yok Gpu Clock MHZ - Memory Clock MHZ hep aynı değerlerde.
Yalnız Always 3D Clock seçeneğinde...
Arkadaşlar OSD kısmı C++ Redistrouble 2017 x86 ile çalışıyor manuel olarak 2017 x86 yı kurdum, gpu 2 yi silip farklı versiyonlarını yükledim sorun yinede düzelmedi.
Çözüm önerecek var mı ?
Vega 56 Amd Radeon Software programında altta açıkladığım gibi bir ayar yok mudur ? yada yine uygun ayarları tutturabilirsem Gpu Tweak ile deneyeceğim. Denedim sistem kilitlendi Gpu Tweak ile Amd kartı kontrol edemiyorum
Nvidia kartı ayarladım nasıl diye soranlar için > Gpu Tweak II > Apply...
Bilgisayar her açılıştan sonra ayarlar varsayılana geri dönüyor manuel girmek mecburiyetinde kalıyorum bu sorunun çözümü nedir ?
Kullandığım programlar ; Nvidia kart için Gpu Tweak II
Amd kart için Amd Memory Tweak
Rig için ekran kartları dışarıda, doğrusu ekran kartı alacak kadar çok tutarsa masrafı, ürünü edinmek doğru olmaz.
Cpu soğutma alırsam deneyeceğim olur veya olmaz marka modelini paylaşacağım bu konuya
Değerli arkadaşlar umarım ki derdimi gayemi anlatabilmişimdir amacım sayıca bir anakartın yetmeyeceği kadar hdd yi tek bir bilgisayara nasıl bağlar ve çalıştırırız şeklindedir.
İki yöntem aklıma geldi ya port çoklayıcı yöntemi
Diğeri port çoklayıcı kablo yani örneğin 1 erkek giriş ( anakarta...
Arkadaşlar start verildikten sonra harddisk kafası 3,4 veya 5 kez diskin üzerine gelip okumaya çalışıyor ama sonra duruyor nedeni nedir ve çözüm için ne yapabilirim ?
Disk için biraz araştırma yaptığımda sorunun pcb den kaynaklandığını düşünerek yeni ' pcb board ' aldım ancak ürün bios replace...
Arkadaşlar herkese selam başlıkta belirttiğim gibi windows kurulu m2 ssd gözükmüyor
•Sata Configuration
•Boot Menü sekmelerinde hiçbir şekilde yok doğal olarak direkt biosa atıyor sistem bu durumda ;
M2 SSD arızalı olabilir mi ?
M2 SSD Slotu arızalı olabilir mi ?
Veya başka nelerden...
Arkadaşlar 1200 Wat değerine Psu lu bilgisayarı ve monitörü elektrikler kesildiğinde 5dk güvenli düzgün kapatmak için kaliteli UPS ye mecburum
Ve Ups nin sessiz olmasi önemli hatta fansız 1200Wat değerine kaliteli kaş derken gözden olmayalım