sarelleekmek isimli üyenin son içerikleri

1. S

❌İndirim Bitti! INTEL ARC B580 + INTEL Core Ultra 5 225F Bundle - 0,06 TL

Çok yanlış düşünce ya hani kampanyaları falan iyi olsa tamam dicem de oda iyi değil
  2. S

❌İndirim Bitti! Intel Ultra 5 250K Plus 10699TL

Bu yorumu render için mi oyun için mi yaptın z serisi bir anakarta ihriyacın yok oyun için bana kalırsa
  3. S

🔥İndirim Sapphıre Radeon Rx 9070 Pulse Gamıng 16gb 256bit Amd Ekran Kartı 26.549TL

1yıl önceki fiyatından kuponla 750 lira daha düş öyle fiyat
  4. S

🔥İndirim Ocypus Sigma L36 PRO 360MM - 4890 TL (EKRANLI) (FİYAT DAHA DÜŞTÜ 2x)

Dümenden fanlara rgb ekleseler alınırdı çok güzel yoksa
  5. S

🔥İndirim Bitfenix Digital T10 Black 850W 10.24″ Ekran Akvaryum Kasa 8.799 TL

Bunun güç kaynağı çok mu dandiktir
  6. S

Intel Core Ultra 7 270K Plus vatanda indirime girer mi?

Şu inteli övmeyin fiyat düşürsünler ultra serisi çekicem 1775924311 Bu arada adam fiyat düşer mi demiş gene birileri intel amd kavgası esiyor gidin başka yerde tartışın kardeşim adam intel mi amd mi dememiş fiyat düşer mi demiş bi tane yanıt yok konuyla ilgili
  7. S

❌İndirim Bitti! NZXT Kraken Elite 280 Sıvı Soğutucu 4.800 TL 🔥🔥🔥🔥

Nzxt kraken x53 kullanıyorum zaten kalitesine laf yok ama bilemedim 360mm daha sessiz daha iyi daha performanslı olmaz mı
  8. S

❌İndirim Bitti! NZXT Kraken Elite 280 Sıvı Soğutucu 4.800 TL 🔥🔥🔥🔥

[H3 id='MSI+MAG+CoreLiquid+I360+White+360+mm+lemci+Sv+Soutucu+ikisinide+ayn+fiyat+farzetsek+hangisini+alrdnz']MSI MAG CoreLiquid I360 White 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu ikisinide aynı fiyat farzetsek hangisini alırdınız [/H3]
  9. S

RAM fiyatlarında artış devam edecekmiş “Link içerde”

Dostum bahsettiğim haber zaten bu videoda geçen olay ramler değil şirketlerin hissesi düştü 2027 ye kadar satın alınacak olan ramlerin anlaşması iptal olmadı anlıcağın ya da piyasadaki ramlerin alışı iptal edilmedi o olay 2025 sonlarının haberi zaten
  10. S

RAM fiyatlarında artış devam edecekmiş “Link içerde”

Azalacak diyen kişiler donanımarşivi forum üyeleri knk başka bir yerde dülecek haberi olmadı eski ram düşüş haberlerini de yeni gibi gösterip duruyolar piyasada
  11. S

🔥İndirim 8424TL GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 GAMING WIFI6

O arkadaşlara bakma hocam farkı hissetmeyeceksin bütçeni arttırıp azaltarak emin olabilirsin boşa külfet
  12. S

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

https://amzn.eu/d/0dJ4Lawz 5k
  13. S

🔥İndirim Gigabyte Z890 Aorus Elite - 12.029 TL

Öncelikle bilader demedim kral dedim he beyniniz sulanmış lafına takıldıysanız beyniniz sulanabilir hatasız mısınız yanlış düşünmenize karşı dedim her neyse marketing demişsiniz marketing konusundaki alakanızda baya yanlış bu marketing değil subvansiyondur vrya penetrasyon deriz hocam sizin...
Geri