Şu inteli övmeyin fiyat düşürsünler ultra serisi çekicem
1775924311
Bu arada adam fiyat düşer mi demiş gene birileri intel amd kavgası esiyor gidin başka yerde tartışın kardeşim adam intel mi amd mi dememiş fiyat düşer mi demiş bi tane yanıt yok konuyla ilgili
[H3 id='MSI+MAG+CoreLiquid+I360+White+360+mm+lemci+Sv+Soutucu+ikisinide+ayn+fiyat+farzetsek+hangisini+alrdnz']MSI MAG CoreLiquid I360 White 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu ikisinide aynı fiyat farzetsek hangisini alırdınız [/H3]
Dostum bahsettiğim haber zaten bu videoda geçen olay ramler değil şirketlerin hissesi düştü 2027 ye kadar satın alınacak olan ramlerin anlaşması iptal olmadı anlıcağın ya da piyasadaki ramlerin alışı iptal edilmedi o olay 2025 sonlarının haberi zaten
Azalacak diyen kişiler donanımarşivi forum üyeleri knk başka bir yerde dülecek haberi olmadı eski ram düşüş haberlerini de yeni gibi gösterip duruyolar piyasada
Öncelikle bilader demedim kral dedim he beyniniz sulanmış lafına takıldıysanız beyniniz sulanabilir hatasız mısınız yanlış düşünmenize karşı dedim her neyse marketing demişsiniz marketing konusundaki alakanızda baya yanlış bu marketing değil subvansiyondur vrya penetrasyon deriz hocam sizin...