Telefondan çok temiz ses almama rağmen pc'de özellikle discord'da ses çok bozuk geliyor sorunu nasıl çözebilirim? İncelemeler ile uzaktan yakından alakası yok.
Merhaba günaydın cs2 güncellemesinden sonra oyunda alt f3 ile açılan renk ayarı sekmesinde herhangi bir ayar göremiyorum. (3. parti uygulamara izin verdim) bunu nasıl çözebilirim acaba? SS alamadığım için koyamadım.
Merhaba Sunny Axen model tv de ekran ters donme sorunu yasadim. Servis menusunde ayar yapıldıktan sonra fisi cekip cikarttigimda sorun devam ediyor. Hafizasina kayit etmeme sorunu yasiyorum galiba.
Günaydınlar, GM41 model kablosuz mousenin şarj istasyonu bulunuyor (görseli altta) mouse'i koyduğumda şarj olması gerekirken olmuyor. İlk aldığım zamanlarda oluyordu ama şu sıralar olmuyor kablosu ile şarj ediyorum sorun hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
Merhaba İ5 10400f işlemci kullanıyorum bir Sata bir de M2 ssd'm var ayrıca 8x2 16gb ramim bulunmakta. 650w'lık bir psu'm var bu sistemde 4070 kullanabilir miyim?
Başlıkta belirttiğim gibi hem SATA ssd hem NVME 2.0 SSD kullanmak istiyorum. Acaba birisi iptal ollur mu aynı anda kullanılabilir miyim?
NVME SSD:https://www.hepsiburada.com/samsung-980-1tb-3500mb-3000mb-s-m-2-nvme-ssd-mz-v8v1t0bw-p-HBCV000001D8HP
Merhabalar, iyi forumlar. Corsair Vengeance Delta RGB kasaya sahibim ve RGB ayarlarını yapamıyorum. MSİ Mystic Light üzerinden denedim ama algılamadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.