Malwarebytes'de temiz çıktı ama sadece 200 bin dosya tarıyor? hocam pekala spotify'dan nasıl ve niye çıkış yapıldı hocam bu bir virüs belirtisi midir ve keylogger cart curttan şifremi bulmaya çalıştığı için mi hesaptan çıkmıştır?
1754210517
Malwarebytes beni gerçekten şuan çok şaşırttı...
Valla hocam bi anda spotify'den çıkış yaptı ki hala oturum açılmadı bilgisayarı açtığımdan beri hesabada girmek istemiyorum herif bağlantıyı alıp girmesin diye
Selamlar dün Manhunt'a başlamak istedim fakat oyun hatalarla dolu bundan dolayı GitHub'dan ermaccer adlı kişinin manhuntfixer.ZIP adlı dosyasını indirmiştim çok önceden fakat güncelleme gelmiştir falan diye yenisini indirdim sonra Kaspersky'la dosyayı tarattım temiz çıktı aynı şekilde...
toplam Kaspersky'la 5 kez tarama ve Microsoft Malware Cleaner ile 1 tarama yaptım ve hepside temiz çıktı fakat bugün bilgisayarımı açtığımda bilgisayar çok garip bir şekilde açıldı normalde bende Windows Logosu gözükmez ve çözünürlük hep 1920x1080 olurdu fakat bugün açtığımda ise çözünürlük...
haydaa ne yapacağız o zaman vallaha 3 defa kaspersky’da tam tarama yaptım herhangi bir sonuç çıkmadı birde kaspersky’da tam tarama sonuçlarında 1 milyon dosya tararken ikinci üçüncü tam tarama yaptığım vakit 700 bin dosya taradı