Sargeton isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim Vasagle Çalışma Masası, Bilgisayar Masası 999,00TL

50 cm mesafede 27 inc monitör ile kör olursunuz. Denendi onaylandı.
  2. S

❌İndirim Bitti! KIOXIA EXCERIA G2 500 GB 899TL - KIOXIA EXCERIA PLUS G3 1 TB 1999TL

%10 olayını nasıl yapıyoruz ? kampanyalarda %25 görünüyor sadece.
  3. S

❌İndirim Bitti! Cedid Naturel Hurma 1 KG 82 TL

ben aldım neredeyse hepsinden larva yumurtası çıktı bütün kutu çöpe gitti kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  4. S

🔥İndirim Ryzen 5 5600 İşlemci 3419 TL

world kart ile peşin fiyata 8 taksit vardı, ihtiyacım olmamasına rağmen 5500 e upgrade amaçlı yapıştırdım. teşekkür ederim.
  5. S

🔥İndirim KINGSTON 128G DataTraveler USB Bellek 321TL

ben geçenlerde şu modeli aldım ilk izlenimlerim gayet güzel. fiyatı da nays ve hb puan hariç 255 liraydı. https://www.hepsiburada.com/kingston-128-gb-usb3-2-gen-1-datatraveler-exodia-onyx-dtxon-128gb-usb-bellek-pm-HBC00003ZJECF
  6. S

🔥İndirim Karcher WV 2 Cam Silme & Temizleme Makinesi 1.199TL

Uzun zamandır bu kadar kötü mağaza yorumu ve puanı görmemiştim.
  7. S

🔥İndirim Samsung 6 ay ücretsiz prime üyelik

Kullanamayıp paylaşmak isteyen varsa sevinirim🙏
  8. S

n11 de lenovo m300s mouse 300TL + Nays ile indirim.

Almayı düşünüp konuya denk gelecekler için geribildirim yapmak istiyorum. 2 gündür kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Bu fiyata daha iyisini alamazdım sanırım, Çok hafif ve orta boy eli olanlar için çok uygun bir mouse. malzeme kalitesi olarak ta gayet tatmin edici. Konuyu açıp almama vesile...
  9. S

n11 de lenovo m300s mouse 300TL + Nays ile indirim.

Almayı düşünenler için hb da siyahı 350 lira nays ile 280 e gelir. ben n11 kuponuyla uğraşmamak için oradan aldım.
  10. S

🔥İndirim DeLUX Kablosuz Tenkeyless Mekanik Klavye 667 TL

Bu tür yurtdışından gelen klavyelerde türkçe karakterleri nasıl hallediyorsunuz ?
Geri