sari95 isimli üyenin son içerikleri

1. S

SECURE BOOT DESTEKLENMİYOR HATASI

Sevgili arkadaşlarım Valorant’a girerken secureboot enable hatası alıyordum sorunu araştırınca bios menüsünden secureboot’u aktifleştirmem gerektiğini anladım fakat bios menüsüne girdiğimde secureboot’u aktifleştirme seçeneği karşıma çıkmıyor. Sorunumu çözecek arkadaşlara dilerlerse ödeme...
  2. S

Bilgisayar toplamama yardım edebilir misiniz?

Kaç ay götürür hocam sıvı soğutmayla
  3. S

Hocam ekran kartı geforce olan hazır bir sistem daha verebilir misin? 1720862356 Hocam sıvı soğutucu yapsam sorun olur mu? 1720863333 Hocam sıvı soğutucu mu alayım hava soğutucu mu?
  4. S

hocam cs2’de tahmini kaç fps sağlar
  5. S

Bütçem 40-50 Bin Türk Lirası arasında. Monitör dahil olacak şekilde tavsiye ettiğiniz hazır sistem var mı?
  6. S

Bilgisayar toplamama yardım eder misiniz?

hocam itopya mı burası?
  7. S

hocam su anki populer oyunlarda guzel fps vermesi yeterlidir ayrıca oyle pek fazla fps oyunu degilde hikayeli oyunlar oynamak istiyorum dedigim gibi butceyi biraz gecebilir sorun degil
  8. S

50000TL bütçem var lakin bilgisayar hakkında pek bilgim olmadığı için nasıl bir şey alabilirim bilmiyorum. Monitör dahil olmayacak şekilde, bütçemin altında veya biraz üstünde bildiğiniz güzel bir hazır sistem varsa paylaşır mısınız?
Geri