SARI_BEY isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım Konftel CAM10 almayı düşünüyorum alınır mı

yani bütçen buysa alınır hocam benim yandan ışık vuruyor güneş ısığı tam ekranda pikseller fark ediliyor. ben aldım yayında kullanmak için ışık da alacagım
  2. S

Yardım Konftel CAM10 almayı düşünüyorum alınır mı

hocam bende cam10 var idare ediyor önemli olan ışık
  3. S

Çözüldü✓ İNCEHESAPDAN 5070 ALDIM İADE DEĞİŞİM YERİ KAYBOLDU ?

ARKADAŞLAR incehesap değişim talebi yapıyordum metin yazdım göndere bastım ve uyarı verdi tekrar girdiğimde iade değişim yeri yoktu ne yapmam lazım daha bana geleli 5. gün
  4. S

Yardım FURMARK DEĞERİM NASIL ?

hocam değişime yazdım açıklama falan yazdım hata verdi şimdi değişim yeri çıkmıyor normal mi iptal iade yeri görünmüyor
  5. S

❌İndirim Bitti! GAINWARD GeForce RTX5070 PYTHON III 28999TL

hangi marka ve kaç derece hocam
  6. S

hocam size çok teşekkür ederim benim için o kadar test yaptınız ilgilendiniz.
  7. S

Hocam hiç bilgim yok şimdi karta zarar veririm falan direkt. Ranch simulator de de 80 derece oldu ama onun optimizasyon çok kötü şimdi bf1 indiriyorum. Bu ara internet yavaş 40 falan
  8. S

hocam baya dönüyor fanlar 1768070900 hocam test yaparken hava alan yere çıkarıyorum şimdi duvara 20 25 cm mesafe var
  9. S

hocam değişim isteyecegim olmazsa yazın sıcaklık daha da artınca thh ye başvuru yaparım. değişim olmazsa oyle yapacagım 1768070467 2 türlü yaptım kapalı 80 81 derece tamperi açık 78 79 derece
  10. S

akvaryum hocam ama yan tamperi cıkarıp test yaptım + buz gibi haada ona rağmen 78 dereceden düşmedi 80 81 görüyor ara ara
  11. S

evet hocam benim fan 2200 rpm ı geçiyor ve 80 derece tabii ki 66 derece olsun demiyorum da 72 olsun diğer pny kullanan arkadaşlar gibi 1768068880 ustelik ev sıcaklığı düşük 15 derece yoktur maksimum 20 olsun ona rağmen böyle
  12. S

Oyun Projem - Depth of Space

hocam oyun geliştirmede bu süreler normal hele yeni başlandıysa ve tek yapılıyorsa sure uzuyor
  13. S

Oyun Projem - Depth of Space

BAŞARILAR DİLERİM
Geri