SarıK isimli üyenin son içerikleri

1. SarıK

Şarjı Fazla Giden Bir Telefon Arıyorum.

45k bütçeyi aşıyo diğeri de Poco olduğu ve tanınmadığı için kötüdür diye düşünüyorlar nabiyim olm para benim değil ailem alıcak yani bişey diyemiyorum ag
  2. SarıK

samsung istemiyorum ailem samsung olursa bütçeyi yükseltiriz diyor o yüzden düşünebilirim ben zaten samsung istemiyorum ki 1789335772 Oppo X9 mu Poco X8 mi hangisi daha iyidir
  3. SarıK

kanka bütçeyi aşıyo ya max 30 35 bin bütçem var eğer samsung falan değilse yani Samsungsa ve gerçekten iyiyse 40k falan olabilir 1789335477 30 35 bin lira bütçeye bataryası büyük olan kamerası ortalama olan bişey arıyorum ben aga
  4. SarıK

kamera önemli değil kanka ama yani üniye geçtim bu sene belki foto çekme alışkanlığı edinirim bilmiyom ama şuanlık hiç foto çekmem yani aşırı kötü olmasın da çok iyi olmasına da gerek yok. Bide öğrenci indirimi falan yapan firmalar varsa samsungun üst segmentlerini de düşünebilirim o zaman 50k...
  5. SarıK

şarjları uzun gidiyor mu kanka Honor biraz hafif gelmişti geçenlerde baktığımda
  6. SarıK

bütçem çok yok ki 35 bin liraya ne alabilirim en fazla 1789334323 öyle bir imkanım yok
  7. SarıK

bütçe 35 bin kanka nası alayım bunu
  8. SarıK

attığıma ne diyon aga
  9. SarıK

Şuan Tecno kullanıyorum 7000 mah bataryası var ilk zamanlar 3 gün falan gidiyordu %100 şarj ile. 3 sene oldu şuanda 1 günden biraz fazla gidiyor genelde. yine Tecno almayı düşünüyorum ama bir kaç yıl sonra çok büyük bir performans kaybı olacaksa daha stabil bir telefon almayı da düşünebilirim...
  10. SarıK

PC Tam Verimli Çalışmıyor Gibi Geliyor.

Ekran Kartı : RX 6700 XT İşlemci : Ryzen 5 5600 RAM : XPG 2x8 16 GB Anakart : ASUS TUF B550M PLUS WİFİ SSD : Adata 500 GB HDD : 1 TB (markasını hatırlamıyorum) Sıvı Soğutucu : DeepCool 240mm sistem bu şekilde ama nedense minecraftta bile 200 fps falan alıyorum cs2 de 165 fps sabitledim max 180...
  11. SarıK

24 İnç Yüksek Hz mi 27 İnç OLED mi

tamamdır eyw
  12. SarıK

tamamdır aga eyw saolasın biraz fazla fiyatı ama sorarım
  13. SarıK

msi veya asus nasıldır yani bu LG onlardan iyi görüntü veriyorsa onu alırım
  14. SarıK

yanlış mopnitörü atmışım kanka dur https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-24gq50f-b-24-1ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,250689650.html bunu kullanıyorum
  15. SarıK

o zamanlar burayı bilmiyordum kral ya ucuz diye almıştım 2.5 k falan öyle bişeydi
Geri