SarımsaklıDondurma isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım Hepsiburada Premium İptal Edilmiyor

güzel boş yapmışsın. Yazık kafana
  2. S

C:/ Dosyayı silemiyorum

Msi afterburner ve gigabyte aourius enginenin oldugu programlar klasörüm vardı C:/ de. Msi afterburner'ı kaldırdım fakat Msi afterburner/help klasörünü kalıcı olarak silemiyorum. Dosya içine tıklayıp girmeye çalıştığımda, Dosya veya dizin bozuk ve okunamaz durumda diyor.
  3. S

3,5 Senedir Rx 560 Ekran kartıma wattman hatası

Ekran kartı frekansını düşürdüğümde drrrrrrrr oldu windows dondu ve tekrar başladı.
  4. S

🔥İndirim Rajintek IRIS 14cm ARGB fan 110 TL

Reis sen çok yardımcı oldun bana açtığım başlıklarda. Buradan teşekkür etmek istedim. Farklı hesaplardan kaydolmuştum daha önce
  5. S

3,5 Senedir Rx 560 Ekran kartıma wattman hatası

Yaklaşık 3,5 senedir rx 560 ekran kartıma wattman hatası alıyorum. Hiçbir sorun yok her oyunu oynadım. Radeona girdiğimde bu boktan yazıyı görmekten bıktım. Ekran kartımı rx 6500 xt ile değiştirmeyi düşünüyorum. Değiştirdiğimde de aynı hatayı alır mıyım? bu sorun neyden kaynaklanıyor power...
  6. S

Dolar Yeni̇den Yükseli̇yor

Sorun maaş ücretleri değil. Aldıkları para gayet normal. Halkı asgari ücretle yaşamaya zorlayıp, açlık sınırının altında sürünmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. İşçi çalıştığı işe göre aldığı paranın hakkını görmeli. Örnek sınır dışındaki askerlerin maaşları ve tazminatları. Ben sınır...
  7. S

Planlı ekonomik kalkınma olmadan, üretim olmadan, geçici kur düşüşleriyle 20tl'yi bile aşar dolar. Ne yazık ki mülteciler de bunun en büyük problemi. Onlara harcayacağımız parayı kendi milletimizin üretimi ve istihdamı için ayırsaydık, en kötü şu anda dolar 6, 7 civarı olurdu. Fabrika sahipleri...
  8. S

Gine yükselişte
  9. S

Tuttu/tutmadı Oyunu

tuttu alttaki az önce 31 çekti
  10. S

AMD x4 840 İşlemcinin üstü

amd fx alacaksan evet
  11. S

1080ti 5000TL verilir mi?

komik
  12. S

AMD x4 840 İşlemcinin üstü

Athlon x4 860k fm2+
  13. S

1080ti 5000TL verilir mi?

soru başlıkta.
  14. S

rtx 3050 mi yoksa 3050ti mı?

3050ti diye bir ekran kartı var mı?
  15. S

Bu Eski PC'ye Hangi Ekran Kartı

Kanka öneri istedin yaptık. 2. el alabilirsin. Bilgisayar kullanımıyla daha iyi bir ekran kartı tercihindeki bağdaştırmayı kuramadım ben. Eninde sonunda pc kullanmayı öğrenip iyi kötü oyun oynar yani. Gt730 günümüz için berbat bir ekran kartı ve sıfırı seçenek olarak bile sunulmamalı. Zaten...
Geri