Video kalitesini en üst seviyede tutacaksınız sanırım. Ben fiziksel yerine her zaman cloud'da tutmayı tercih ederim. Bu yüzden çok yüksek boyutlu bir disk almak yerine, 1TB ssd alırdım. Alanım doldukça Google Drive'da yedeklerdim. Maliyet olarak çok daha uygun. İlla HDD alacak olsaydım: amazon
iPhone 16e'nin sadece işlemcisi daha güçlü. Diğer özellikleri kısılmış bir şekilde. Kamerayı geçtim, dinamik ada bile yok. Gözünün yaşına bakmadan iPhone 15 al. Zaten adamlar o kadar güçlü yapıyor ki işlemciyi, A18 ile A15 arasındaki işlemci farkını zaten günlük kullanımda anlayamazsın. Oyun...
Xiaomi'nin birçok ürünü çok kaliteli. Ben lastiğe hava basmak için bile Xiaomi'nin cihazını kullanıyorum. Ancak router konusunda performansı nasıldır bilmiyorum. O yüzden doğru yorum yapamam. Ama dediğim gibi Keenetic konusunda iddialıyım.
Hacı sen bunu al, ömür boyu kullan. Bu çok daha iyi, 5G falan her şeyi iki farklı üründe de halledebilirsin.
https://www.amazon.com.tr/Keenetic-AC1200-Dualband-Gigabit-MU-MIMO/dp/B0C28B8CGV?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM
Kullandığın zaman gerçekten çok şaşıracaksın, çünkü Keenetic hız kaybını çok minimal bir hale getiriyor. Access Point ile farkı da, Routerların direkt olarak yönetme mantığı var. Yani mesela her cihaza IP adresi atayabiliyor, firewall özelliği falan da var ekstra olarak. Güzel bir kaynaktan...
Şu anki sistemde hem sıvı soğutma, hemde fanlarla birlikte iyi bir soğutma zaten her türlü sağlanmıştır. Aralarında aman aman bir fark yok. Üst tarafa da fan taktığın zaman inanılmaz bir değişiklik olmayacak. Ancak almak istediğin fanların dış tarafında da led olduğu için tasarım açısından...
Merhabalar. Dün YouTube kanalımda, 2025'te hala iPhone 12 alınır mı? sorusunu cevapladım. Cihaz ile 2 yıllık deneyime sahip olan birisi olarak, videoyu buradan da paylaşmak istedim. Belki aramızda yakın bir zamanda iPhone 12 almayı planlayan birisi varsa, kendisine yardımcı olur. Konu başlıkları...
YouTube'da içerik üreten ve para kazanması açık olan birisi olarak anlatayım; Shorts algoritman çok iyi. Uzun videolar ile desteklersen ve düzenli paylaşım yapmaya devam edersen, algoritman daha da iyileşecek. Ancak sadece şu anda attığın shortsların izlenmeleri bile harika.
Para kazanma...