güzel bi kasa topluyorum buna yakışır bi monitore ihtiyacım var bütce sorun değil 540 olmaz 380 hz olur np yardımcı olursanız sevinirim hayırlı bayramlar
Merhaba iyi akşamlar herkesin bayramını kutlarım sistememi toplayacagım ekran kartı 5080 ona gore bi sistem onerisi yaparsanız memnun olurum şuan oynadığım oyun işlemci tabanlı fps işlemciye gore alıyorum sizden istediğim en iyi işlemci en iyi ram her türlü bilgiye acıyım sıfırdan 5080 uygun...
Merhaba dostum ben almayo dusunuyorum fakat 16 pin ilemi calisiyor 24 pin ilemi onu merak ediyorum ona göre alacagım
1743429189
Ona gore pusu aliyim kendime
Anakart da ışık yanıyor farkli bi ekran karti denedim 6650 xt ekran karti taktım sorunsuz calisiyor ama asusun kutusundan cikan kabloda 3 giris vardi ikisini taktim ucuncu olmadigi icin sanirim goruntu gelmiyor içim d3 birsey kalmasin belki ben yanlis biliyorum ekran kartinda sorun var belki...
Onu denedim de olmadı ya ben kasayı ve poweri trend yoldan aldım trendyol.com/gameagle/storm-7-argb-fanli-gamer-pc-kasasi-850w-80-plus-bronz-power-li-sivi-sogutmali-siyah-p-898724426?merchantId=196392
1743356503
Ya ben de zanetmiyorum benim power de ekrana gelen x2 pin 8 girisi var 2 tane...
Merhaba öncelikle herkesin bayramını kutlarım her türlü bilgiye açığım gereksiz olsa dahi
Sistemim
Asus 5080 tuf gamin
işlemci amd ryzen 7 7800x3d
Ram 64 gb kingston
Anakart b650 prime asus
Power 850 +80 plus bronze
Sistemim böyle kısacası sorunuma gelecek olursak bu sistemi kasama monte ettim...