Sarpinyo isimli üyenin son içerikleri

1. S

BİOS Güncellemesi Yapılamıyor

Herkese merhaba öncelikle. ASUS B650m-a WİFİ İİ Anakarta sahibim ve ilk aldığımdan beri 2022 yılından kalma BİOS var içinde bugün güncelleyeyim dedim USB ye attım BİOS sonrasında TOOL dan USB mi seçip onayladım ama BİOS daha USB den alınmamışken güç kesilip saniyesinde geri geldi ama ekran...
  2. S

Bios güncellemesi yaparken bilgisayar kapanıyor

Merhaba aynı şeyi bende yaşıyorum acaba sorunu çözdünüz mü? BİOS güncelleme yapmaya başlamadan önce gücü kesiyor tekrar açabilmek için Rami çıkarıp takıyorum aynı döngü devam ediyor fark yok.
  3. S

Lenovo LOQ 15IAX9 Dizüstü Oyuncu Bilgisayarı 83GS009ATR alınır mı?

Hocam uzun araştırma sonucu bende ikisinin arasında kaldım bir fikir oluştumu yada bir tercih yaptınız mı?
  4. S

Mouse Pad Önerisi FPS Oyun İçin

Hocam merhaba.Ben de iki model arasında kaldım.Fiyat farkı büyük hangisini seçmeliyim sizce ve siz hangisini seçtiniz? Yorumunuzu bekliyorum.
  5. S

PC OYUN İÇİN KULAKLIK ÖNERİN

Hocam daha almadıysanız Razer Barracuda X 2022 modeline göz atabilirsiniz bende düşünüyorum.
  6. S

Hazır Sistem İçin Hangisini Seçmeliyim?

Super 7000
  7. S

Gamegarajdan
  8. S

Hocam hazır sistem alacağım sitedeki modelleri yazdım.
  9. S

Herkese merhaba. Ben bir hazır sistem topladım ama sıvı soğutma bölümünde kararsız kaldım sizce hangisini seçmeliyim? Sistem'de anakart da MSI bu yüzden MSI soğutmalara daha sıcak bakıyorum. 1-MSI MAG CoreLiquid 240R V2 2-MSI MAG CoreLiquid M240 3-Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3...
  10. S

Woldex Vista oyuncu koltuğu alınır mı

Bende almayı düşünüyorum aldıysanız nasıl yazarmısınız?
  11. S

Hangi Sistemi Tercih Etmeliyim ?

Arkadaşlar hazır sistem almayı düşünüyorum biri gaminggentr sitesinde biri de itopyada lütfen yardım edin gaminggentr=https://www.gaming.gen.tr/urun/276043/elite-4070-amd-ryzen-7-7600x-asus-dual-gaming-geforce-rtx-4070-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  12. S

Gamepower Savagis Kasaya 280mm Sıvı Soğutma Uyarmı

Arkadaşlar elime birkaç ay sonra Gamepower savagis kasa geçecek kasanın 360mm ye kadar sıvı soğutma desteği var ama 280mm ile uyumlu oluyor mu bilmiyorum fazla bilgim yok bilenler yardımcı olursa sevinirim.
  13. S

ryzen 7 7700 için sıvı soğutucu önerisi

başlıkta belirttiğim gibi amd ryzen7 7700 işlemci alacağım biliyorsunuz ki amd işlemciler fazla ısınıyor o yüzden işlemciye en uygun sıvı soğutmayı bulmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim
  14. S

4070 ti sistem önerisi

Belki çıkabilirim eğer varsa link verebilirmisin hocam 1679853024 toplama
  15. S

4070 ti sistem önerisi

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 4070 ti bir sistem toplamak istiyorum 40k bütçem var yardım ederiniz sevinirim (anakart wifili olması lazım)
Geri