Herkese merhaba öncelikle. ASUS B650m-a WİFİ İİ Anakarta sahibim ve ilk aldığımdan beri 2022 yılından kalma BİOS var içinde bugün güncelleyeyim dedim USB ye attım BİOS sonrasında TOOL dan USB mi seçip onayladım ama BİOS daha USB den alınmamışken güç kesilip saniyesinde geri geldi ama ekran...
Merhaba aynı şeyi bende yaşıyorum acaba sorunu çözdünüz mü? BİOS güncelleme yapmaya başlamadan önce gücü kesiyor tekrar açabilmek için Rami çıkarıp takıyorum aynı döngü devam ediyor fark yok.
Herkese merhaba. Ben bir hazır sistem topladım ama sıvı soğutma bölümünde kararsız kaldım sizce hangisini seçmeliyim? Sistem'de anakart da MSI bu yüzden MSI soğutmalara daha sıcak bakıyorum.
1-MSI MAG CoreLiquid 240R V2
2-MSI MAG CoreLiquid M240
3-Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3...
Arkadaşlar hazır sistem almayı düşünüyorum biri gaminggentr sitesinde biri de itopyada lütfen yardım edin
gaminggentr=https://www.gaming.gen.tr/urun/276043/elite-4070-amd-ryzen-7-7600x-asus-dual-gaming-geforce-rtx-4070-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
Arkadaşlar elime birkaç ay sonra Gamepower savagis kasa geçecek kasanın 360mm ye kadar sıvı soğutma desteği var ama 280mm ile uyumlu oluyor mu bilmiyorum fazla bilgim yok bilenler yardımcı olursa sevinirim.
başlıkta belirttiğim gibi amd ryzen7 7700 işlemci alacağım biliyorsunuz ki amd işlemciler fazla ısınıyor o yüzden işlemciye en uygun sıvı soğutmayı bulmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim