sarsılmaz00 isimli üyenin son içerikleri

1. sarsılmaz00

.DB dosyasını nasıl açabilirim ?

SelamunAleyküm arkadaşlar elimde 1gb .db formatında dosya var açamıyorum . DB Browser for SQLite programı ile açayım dedim fakat dosyam 1 gb iken 8 kb ye düştü .Türkçe kaynak bulamadım varmı bilgisi olan 1714910480 microsfot acses de kullandım
  2. sarsılmaz00

Sıkıştırılmış Ram HATASI

Teşekkürler sağolun
  3. sarsılmaz00

Sıkıştırılmış Ram HATASI

kullanabilir alan 10,,4 gb diyor , sıkıştırılmış kullanılan alan 5,1 gb diyor , neden böyle ? 16 gb ram var bende ama 1714381118 GÖRSEL BURDA ,
  4. sarsılmaz00

Ramlar sahte mi -Neden böyle

bütün cevap verenlere teşekkürler
  5. sarsılmaz00

seninkide 16gb ram mi ?
  6. sarsılmaz00

16 gb ram var fakat google 2.2 gb ram yiyor fakat , kullanılam ram %57 diyor neden böyle kafayı yedim Lütfen yardım. Arka planda bütün gereksiz programları kapattığım halde böyle .. Benim cihazımda 16 gb ram takılı. Görev yöneticisinde 2.2 gb kullanan bir uygulama yüzdesinde %10 kullanıyor...
  7. sarsılmaz00

Asus Prime B450M-K Ii - Ram Sınırı ?

teşekkür ediyorum sağolun
  8. sarsılmaz00

Asus Prime B450M-K Ii - Ram Sınırı ?

Asus Prime B450M-K II 4400(OC)MHz mATX Anakartın kaç gm ram sınırı var kendi sitesinde bulamadım ?
  9. sarsılmaz00

Yardım Mouseme uygun mousepad lazım

mouse yerine "Fare" diye yazsanız mükemmel olur
  10. sarsılmaz00

-Yardım-300 Tane Chrome Sekmesi Açıyorum

Kardeş havalı sanmakla ne alakası var . Ben böyle kullanmayı seviyorum
  11. sarsılmaz00

Teşekkürler 64GB ram düşünüyorum o da kurtarmaz sıfırdan bir sistem dizebilirim inşaAllah 1714049606 destek
  12. sarsılmaz00

1 tb ekstaradan ssdm var , boş yorum yapmayın . sadece bilgi için yazmıştım. her gelen laf sokup gitmiş, gerekli cevabı vermemiş
  13. sarsılmaz00

Arkadaşlar aklım başımda , fakat çok dağınık çalışan birisiyim ve böyle çalışmaktan zevk alıyorum . Çoğunuz ram yükseltin demişsiniz yada parayı basın dahada yükseltin, Sorun yok Allah'ın izniyle hepsine varım . Ram marka öneriniz yada , daha yüksek bir pc için öneriniz varmı
  14. sarsılmaz00

SelamunAleyküm. Arkadaşlar böyle bir fantezim var , araştırma yaptığım için birden fazla yakaşık 200-300 arası sekme açık bırakıyorum, araştırma yapmasam dahi açık bırakıyorum , google arka planda açık kalırken , yüksek ayarda oyun oynamak istiyorum(valorant,the finals,gta5 bu üç oyun arka...
Geri